Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome drugom nego sarajevskim lezihl***vicima...
Udruzenje poljoprivrednika FBiH,je sinoc organizovalo akciju povodom koncerta Bosanskog pjevaca Dine Merlina pod sloganom " jedna ulaznica,jedna paprika (za dame krastavac)",.Fanovi Dine merlina su mogli uz kupljenu ulaznicu da dobiju papriku/krastavac,i na taj nacin udruzenje je dalo do znanja vladi KS da "mi mozemo"ako treba svaki dan dijeliti narodu krastavac.
Eno kod Kraljeva postavljaju krst koji ce kostati 100000 eura..svasta...
Poljoprivrednici na aparatima!
sto ne donesete neki zakon kojim ce te zastiti poljoprivrednika u bih i dati prednost nasim proizvodima na trzistu...ali ne...od toga vjerovatno ne mogu vlastodrsci izvuci za sebe neku korist...
Znači, u četvrtak pred zgradom Vlade će biti haotično stanje. Svi će se skupiti da traže svoja prava, a ovi u zgradi će donositi prava za njih, ne pitajući ih. Džaba će se okupljati. Najbolje bi bilo da u četvratak ispred zgrade postavite stolove sa voćem i povrćem, hladnim pićem, sladoledom o kolačima i da se napravi dernek u čast usvajanja novog Zakona u radu. :))
G. nista bolje nisi mogao reci................mi smo nacija kukanja......davno sam rekla niko ti nece pomoci ako sam sebi ne pomognes........od kukanja nema nista...u se i u svoje kljuse
@potpora Kurdima,..Da zna bula kakva je slanina nikad ne bi ljubila turcina...
E da oce vako svaki dan,ja miline braco moja..ja dzabane...
Top komentar hehehehehehehehehe
commie bi samo oko zene...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poljoprivrednici na aparatima. ..