Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj portal je izgleda postao glasilo SDP-a.Sve sto se napise i objavi odmah ovi SDP-ovci komentarisu i okrivljuju neke druge.Slazem se da je SDA stranka lopova i bandita ali ni vi gospodo iz SDP-a niste nista bolji.Od 2010 godine samo sastavljate i rastavljate nekakve vlade,dijelite fotelje,zaposljavate rodjake i podobne clanove a za drzavu i narod nemate vremena.Gdje su ona obecanja iz 2010 godine,sta je sa netaposlenima,demobilisanim borcima i poljpprivrednicima?Reci cete"mi smo htjeli ali nam SDA I NSRZB nisu dali.A dali su vam dali da se obogatite i opljackate ovu drzavu i narod koki je svaki dan sve gladniji?Narod ce i vas kazniti na izborima kao sto je kaznio o SDA jer ste i vi banda i lopovi.
sve ovo što trpimo su zakuhali znamo ko i kako, ugnjetači već 20 godina
Istaknuo je da poljoprivrednici planiraju radikalnije mjere i da više neće biti mirnih protesta, te da će nastojati da obustave rad Parlamenta, Vlade, da blokiraju sve putne komunikacije i važniju infrastrukturu u FBiH. Samo se na ovaj nacin moze otjerati SDA,koja je sve ove firme koje protestuju i dovela do ovoga.
ovaj muslimovic je isturena ruka lijanovica i tihica, koji pokusavaju i preko njega da naprave jos veci haos u drzavi
staknuo je da poljoprivrednici planiraju radikalnije mjere i da više neće biti mirnih protesta, te da će nastojati da obustave rad Parlamenta, Vlade, da blokiraju sve putne komunikacije i važniju infrastrukturu u FBiH. E ovako i treba,jedino mozemo na ovaj nacin rijesiti probleme ovi koji su se u ovih 20 godina uvukli u sve pore naseg drustva,jedino ih tako mozemo otjerati.
Pa eto im Lijanovići i njihov koalicioni partner SDA. Nadam se da će Kobasiačari i Asim Sarajlić iz svog džepa da im isplati pokradene poticaje. SDA blokira sve pozitivne promjene u FBiH i državi, ne žele poslije 17. godina vladanja da se odreknu vlasti i fotelja. Narod Zna!