Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj te gađati zgradu idite ispred njihovih domova i gađajte, pa nek čiste o vlastitom trošku a ne o trošku države
to sam i ja htijo reci....uzalud vam trud sviraci :))))) samo ce podizati pare za nova odjela ,pranje auta,zivotnu ugrozenost i otici destak dana na more da se odmore od soka :))))
Zali Boze jaja...
Ringe ringe raja, doso cika Paja, pa pojeo ...................... i sta ce te onda bacati?
TAKO TREBA U BOSNI I HERCEGOVINI SVI POLITICARI SU DOBRI NA RIJECIMA ALI NA DJELIMA NIKAD,ALI ZA TO POLJOPRIVREDNIKE PODRZAVAM NAPRIJED..............
Jerko Ivanković Lijanović (Kočerin, Široki Brijeg, 1969.) bosanskohercegovački je političar i poduzetnik. Završio je poljoprivrednu srednju školu u Sarajevu 1986. i po zanimanju je mesar. Sudjelovao je u razvoju obiteljske mesne industrije "Lijanovići" u Širokom Brijegu. Uključuje se u politički život Narodne stranke Radom za boljitak, koju je osnovao njegov brat Mladen Ivanković Lijanović, a predsjednik stranke postaje 2010. godine. Zastupnik je u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH od 2000. do 2002., a 2006. izabran je u Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH. Ako se vodimo ovom logikom moj komsija koji ima trgovacku treba da bude Ministar trgovine i ekonomskih odnosa fBiH. Uspjesno razvija posao na pijaci, uvodi i mladi krompir, i kivi u ponudu pored raznornog voca i povrca, ocekuje dobit od 450KM ovaj mjesec! Kad poplaca sve kredite koje ima vladajuca STOKA ostaje mu *** da izbije oci!
Znaci u 10h. valja mi ponijeti plinsku bocu i tavu pa kajganu praviti svi dobronamjerni i gladni ljudi su pozvani
Nisu li to cinili Francuzi prije nekoliko sedmica. Plagijatori smo veliki. Al' je nesto nebitno. Kada sam saznao da smo ukrali ideju za poginula građane Sarajeva, one crvene stolice, zgrozio sam se :( I nek dobijem dislike-ove I don't care.
sto jes jes ali francuzi se nisu sjetili ponijeti plinsku bocu i tavu pa lagano kajganu praviti :)
Od koga su klepili ideju za stolice ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasno je moji poljoprivrednici ko vas je nasankao i napravio ne samo vama nego i cijeloj nasoj domovini problem,zato treba da idete da kamenujete njihovu imevinu jer ako bacate jaja po ministarstvu to ce njima biti sam osmjesno i nista drugo..
Kakva jaja,to treba napadati bombama,srusiti im vile koje su izgradili,sve njihove silne objekte.znaju gradjani dobro ko je kriv za ovakvu situaciju u BIH.dosta je nama lopova.
U Mostar pred Lijanovicevu auto kucu i ne jajima vec kamenjem i palicama dok ne sravnite..
nemojte jaja steta je - uzmite kamenice efikasnije su ... evo dacu ja 4 kubika sljunka ako treba
Poticaji nisu problem, poticaja nema - Lijanovic ih podijelio sakom i kapom clanovima NSRzB koji veze sa poljoprivredom nemaju
Na Lijanovica vi posebno trebate udariti.. Njega nojevim jajima treba gadjati.
Ništa od jaja dok ih ne potjerate govnjivim lopatama, vilama iz kancelarija i udobnih fotelja! ;)
Cime li bi onda trebali izvrsiti napad na Lijanovica?
...pršutom, brate :)