Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sdp sad .....ne branim Hrenovice.....samo su mi poznate neke čnjenice.....a što se tiče plaćanja....e tu si se "ogriješio"
Sttto nesmjenise Radeljasa.Cova krade i sakom i kapom.Radno mjesto 140000KM Cerka i rodaci bes naknade u ZZO KS
Bas njih zaboli uho za poljuprivednike, kao i za sve ostalo...... Ma nema veze uvozi cemo mi ko i do sada lakse nam je tako nego pomoci svojim gradanma koji bi nesto i da zarade.........Dosta je vise svih vas sa vasim laznim moralima i obecanjima..fuj.
Lijanovici, ta cudna bogata porodica i prijatelji!
Ja sam mislio da je neka lutka od plastike na ovoj slici
Vidiš da ministar Hrenovka lašti glavu da bude uljudan a ne ko ostali političari
davno trebalo
Vidi mu face prava lopovska. vidi se da je iz SDA
E .....JESI INFORMISAN....SVAKA ČAST...................................................................... A TO ŠTO KOMENTARIŠEŠ SAMO IZGLED I TO JE ODRAZ TVOJE INTELIGENCIJE........................
Po tvojim komentarima vidim da branis Hrenovicu, bez razloga sigurno ga ne branis,ili dobro placa ili ti je nesto u rodu. lp
A čime ovaj lašti glavu,da preporučim drugim ćelavcima
Natezanje ovih poljuprivrednika je samo rezultat nesposobnosti ove vlade KS i ovih njihovih kadrova kao sto je ovaj min istar Hrenovica. Ovaj gosp vjerovatno dobro muti sa ovim poticajima...
OVO SU PLAĆENICI ČARDŽIĆA KOJI NIJE MOGAO SAM SKINUTI SEBI NEPOSLUŠNOG HRENOVICU...........PA GA SADA LAFO "BIĆO" POLJOPRIVREDNIK SMJENJUJE !
Sta ocekivati od kadrova stranke radom za boljitak nego da budu u " talu ". Ovi poluprivrednici bas ispastaju zbog ovih lopovskih kadrova kao sto je ovaj Hrenovica.
Stefane...Boga ti jesi li ti pratio........ovaj Hrenovica smeta Biči jer se ne može taliti s njim..... pa Bićopo drektivi Lijanovića lafo smjenjje i glumi poštenje....... Samo da Hrenovica, kako je obećao neki dan, malo prečešlja ta udruženja i da vidimo ko je poloprivrednik a ko.......
Od kako smo dobili ekspertnu Vladu u KS, nismo vidjeli ni jedan potez te Vlade da ide u korist bilo koga, osim u njihovu, pa ovaj potez poljoprivrednika je ocekivan.