Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je najgore mi se nadjemo nekome smijati, a gledaj 21. stoljeće mi pitke vode nemamo. Ali eto neka Konaković i slični papci poput njega se šetkaju crvenim tepisima i glume elitu.
Irfan bi sa leptir mašnom bi u prolazu dobacio SITUACIJA ZADOVOLJAVAJUĆA, al nije ovo njegova zona odgovornosti.
mozambik na aparatima
@dervofincii Kako to mislis? Jel to imaju nekakve drugacije tablice u ostatku BiH? Imaju li ostali nekakvu svoju valutu, pasose itd?
@drinajosjaci Otidi pa pitaj drage ti Arape, ili jos bolje zamoli dragog prekodrinskog krivoustog cetnika gdje su piskili ili kakili u zadnje vrijeme. S obzirom da on i ostatak Srbije trenutno Arapima brisu guzicu, mislim da bi ti oni mogli dati detaljnije informacije o terminu vrsenja nuzdi kod tih, tebi izgleda omiljenih Arapa.
Adem Karamuja..
Popili su "big shit"
"Grčevi u stomaku, dijareja, povraćanje i povišena temperatura..." zvuči ko japanski porno
pa rekoste neki dan da je u tuzli voda cista haha
Ovo je lokalni vodovod ove mjesne zajednice i nema veze sa tuzlanskom vodom niti tuzlanskim vodovodom...
Sreća u nesreći da u Tuzli još nema ARapa mnogo. ZAmislite koja bi panika nastala u vlasti ! Ovo ko da je vrelo Bosne ?????
otvori u pet ujutro u Sarajevu česmu smeđa voda pet minuta teče. u boci talog 2 cm ostane
prvo nije smedja nego blago mutna, a drugo ne tece pet minuta nego nekih desetak sekundi to sto ti pustis vodu na 1l/h to je tvoj problem
@dervofincii Nisam znao da uzimas avdest.
Konakovic nam zavrnuo vodu da se ne bi potrovali
piju vodu iz jezera, nažalost...
pa piši im kad znaš...ja sam ih ispravljao /uspješno/ nekoliko puta pogotovo kod naziva nekih mjesta@slobodnabosna
jel ovo nastavak na onaj kupljeni tekst "kako je tuzla riješila snabdjevanje pitkom vodom?" :)
nalix , ovo je opcina Lukavac , a ni sam grad Lukavac nema rijeseno pitanje vodosnadbijevanja ispravnom vodom .
@gradimir @lik55555555 to je isti vodovod. pa šta mislite odakle dolazi voda u tuzlu a odakle u lukavac? cerik ili.....?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)