Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospon. Komšić je pri zalazku karijere pa ga nemoramo ni kuditi a ni hvaliti. gospodin je za vrijeme svoga minderisanja napravio zapažene rezultate koji su od neprocjenjive vrijednosti za sve u BiH. Ako se okrenete lijevo, Hravti JAVNO bez ustručavanja traže TREĆI ENTITET, ako se okrenete desno, Srbi se spremaju za REFERNDUM...hvala mu! jedino nas podjela i spašava.
Čuj genocidaš,tvoj komentar jasno govori o tvom profilu,fašista,šovinista.. entitet rs je genocidna tvorevina u BiH,nastao je na zločinu i etničkom čišćenju i ti bi poslije takvih\"djela\"sada još ta entitet i izdvojio iz BiH, genocidaš u slučaju da to neko pokuša da uradi genocidna tvorevina bi nestala za 24 sata ne Srpski narod,nego genocidna tvorevina.
Dragi moji, hvala na toplim rijecima podrske. A ovim poturicama janjicarima porucujem da servisiraju traktore a ovim pokatolicenim turcima iz kamenjara da ne kake vise. Istinske patriote ce da ociste sljam koji se namnozio u ovoj napacenoj Bosni. Pozdrav od vaseg predsjednika.
Lazljivci i foliranti, jos malo pa ce biti: \"U cara trojana kozje usi\"!!! Sve ce izaci na vidjelo!!! Dzaba krijete svoju zlocu ko zmija noge!!!
Jaki samo kad se drze skuta ss divizija i turaka. Inace...Kad bi se kojim slucajem svjetski poredak malo promijenio, vec i jeste, samo neki to jos ne znaju, da vas vidimo onda...uf...bilo bi bjezte noge...beeezi bre. Prevaranti, prevarili ste sav Zapad, svu zapadnu javnost, da li zajedno sa njihovim vodjama ili oni i ne znaju kakvi ste, ostaje da se vidi!!! prevaranti i foliranti stoljeca!!!
Vi bi se, bre, us.rali kad bi usli u srpsko selo. Sta se tu pravite vazni, a prvo vam Nato morao razoruzati sacicu Srba prevarom, fol zasticena zona, pa prekinuti dotoke robe, pa bombardovati izbjeglicke kolone, da bi kokosari upali i pobili par staraca koje su zatekli...jaooooo....ovaj usrani ljiljan nekako izbauljao iz mudzahedinskih rovova pa sad ke.nja...more mars!!!
Saljite vi kakve god hocete vojske, necete imati protiv koga. Niko nije lud da ne zna da vojska protiv civila ne ide, niti je isla. A sve ostalo...ne zahebavajte narod i ne lazite. Ne mozete nista. Mozete samo osnovati novi jasenovac, al to ako vam dozvole ovi zapadnjaci. A nece. Prema tome, po.pusite...lulu mira.
@suplja svaka cast... drago mi je da ima i ovakvih ljudi kao sto si ti.... sve sto se desava su predizborne gluposti i hajd ako oni presipaju iz supljeg u prazno zasto bi mi morali... mislite da bi oni dozvolili da se rat ponovo desi pa da im se urusi bogastvo uredno pokradeno od ovog napacenog naroda...
Valjda tu vasu pricu ni ne treba uzimati ni ovako, ni onako, kao da nista niste ni rekli. Jer to sto kazete, valjda samo da nesto kazete, a znate i sami da ste u gabuli do grla, jer to nista nije principijelno ni vjerodostojno, ni po zakonu, ni bogu ni narodu. Vase zelje znaju svi, ali ne mogu da vam udovolje, na zalost. A sko ste umislili da ste najjaci, izvolte...kom je do toga...
Ono sto su ustase i handzari do danas zvali agresijom, sad se odjednom pretvorilo u intervenciju republike hrvatske. A ono sto su nekada smatrali sasvim legalnim sredstvom, referendum, sad je nelegalno!!! Ebem vam logiku, ujke i handzari, bas ste skroz umobolni!!! Vama ne vrijedi stvarno pricati, jeste vi opaljeni mokrom carapom po glavi, ili sta??? Niste normalni, bre!!!
Ono sto si sam nekada osudjivao, sad odjednom ispravno, a nije ispravno ono sto je tebi nekad bilo ispravno??? Ko bi razumio ove ustase i handzare, stvarno su umobolni!!!
Eto, sjetili se Hrvati da su potpisnici Dejtona(???)!!! Ali zaboravljaju da je jos neko potpisnik Dejtona, ehehehe...to ko kad se mis napio pa \"mac, mac\". Hik. Da ne bi poljubili pesnicu mozda? Nemojte onda organizovati babuskere da jaucu po bijelom svijetu. Tako ste i onomad pa kuku lele...Muski, bre. Do daske ili cedno, sto rekao Bregovic. \"Ne podnosim petinge, do daske ili cedno, oooooo, i pijan lose je, ali pripit to je bijedno, ooooo...\". bas ste bijedni.
JEDNO PITANJE ZA MUSL.MAJMUNE koji ste vi hipokrati to svijet nije vidio kad mesic prijeti dijelu vase zemlje vi pijenite i jos to podrzavate pravdate to ko fol protivustavnim dijelovanjem e sad ja vas pitam kako bi taj vas stipica reagovo kad bi neko od mo,snjaka izjavio da ukida rep srpsku jel bi onda vama mujama reko ja cu napasti sarajevo jer krsi dejtonski sporazum jei maj,musimuncine naravno da to nebi reko jel vi samo zelite da nema srba vama nije bitan suzivot vi zelite samo cistu teritoriju da samo vi vladate e malo ste se zaj.ebali e sad nek mi neko od vas muja kaze da to nije tacno taj laze zato mi ni nezelimo vise sa vama mi znamo ko ste vi strane sluge to ste vi imamo nasu republiku a vi tamo ako bgda mozet doci u skoroj buducnosti samo sa vizom
sramotno je da se jedan predsjednik Hrvatskev prijeti dijelu Bih ,a da Sejdo Komsic to prihvaca kao normalno
@@mr skendi Ništa se ja nepravim pametan ja samo iznosim svoje mišljenje,jel uredu.?