Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjaci imaju dva clana predsjednistva, srbi jednog, hrvati nijednog...hrvatima dakle najvise odgovara jednoclano predsjednistvo - nemaju sta izgubiti, ali da bude kulturan i sarmantan, mislim pogledajte zeljku face..sta rec, pava revizorska Mislim da bi bilo mozda najbolje da BIH nema nekakvo predsjednistvo.
bosnjaci imaju dva clana predsjednistva, srbi jednog, hrvati nijednog...hrvatima dakle najvise odgovara jednoclano predsjednistvo - nemaju sta izgubiti, ali da bude kulturan i sarmantan, mislim pogledajte zeljku face..sta rec, pava revizorska
Za @fen @brzi i @ostale Komentar je napisan,kao komentar na dosadasnje komentare, a ne da me vi svrstavate gdje hocete i trazite i istrazujete moj identitet Ja i vi nismo i nikada necemo biti isti jer moja licnost je davno formirana i bespotrebno je da mijenjam rijecnik u novo-hrvatski,srpski ili bosanski posto vidim da me svi dobro razumijete, takodje nisu mi potrebni MI (VI) vec navedeni u komentaru. Gornji komentar je baziran na faktima a ne na fikciji....... Ovako mozemo u nedogled.... Komentar je napisan da se i VI pogledate u ogledalo,zrcalo ili spiglo i sami sebi iskreno kazete sta vidite. Iskreno mislim da je Zeljko to davno ucinio.
shvatanje licnim tacke komentarisu nacionalista Decec dragi, ovako ti se nigdar ni sprehalo v Zabregu.
@mi hrvati jak komentar i realnost.I ja bih Zeljka za buduceg Predsjednika DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE demokratske sekularne i moderne bez zatvorenih etniteta i sramnog entitetskog nepravednog glasanja vec DEMOKRATIJA i BUDUCNOST drzave i naroda koji je samo BOSNOHERCEGOVACKI!Pozz BiH4EVER!
ne bi ti bio pipo kad na kraju ne bi usro sa silajdzicem
Jos samo ovo-svima koji ostavljate uvredljive,cinicne,fasisticke komentare mogu samo rec da PRAVDA uvijek pobjedjuje UVIJEK je to pitanje vremena.VAZNO je da na ovom dunjaluku postoje LJUDINE ko sto je nas Zeljko, Divjak,Dudakovic,Jurisic,Silajdzic itd.BiH4EVER!
@mr skendi aferim jarane ma samo tak reci kulturno istinu.Ne daju mi jutros ostavit duzi komentar na clanku,a ovom sto mi opet krade i potpisuje\"pravi Pipo \"heh genocidni lopovcicu samo Pipo moze ostavti TAJ komentar niko drugi a ti i dalje kradi ko sto jedino znas radit! BiH4EVER!
@mi hrvati, vidim ti se ballja lijepo snasao u Zagrebu?!?! Jos samo da ti kaku sadaku daju i tebi pravo lijepo. Ako hoces znati kako MI Hrvati gledamo na ovo sto se desava u BiH, pa naravno da cemo podrzati Hrvate ma sta oni odluculi. Ako hoce entitet, imace nasu podrsku. Ako hoce Herceg-Bosnu kao drzavu, imace nasu podrsku. Pa razyebali smo srbe, a da ne razvalimo vas saku jada od muslimana u BiH. Zato sutite muslimani i mnogo ne talasajte.
Alijin rvat ,zlatni ljiljan ahahhahahahaaaaaa
@mi Hrvati potpisujem sve sto si rekao 100%
@mi hrvati \".Sto sam vise izolovan to sam veci nacionalista,MI Hrvati iz Zagreba smo totalno drugaciji od Mi Hrvati iz BiH (svaka slicnost je slucajna).\" vjerovatno jedan od najboljih komentara ikad dat na portalu po meni.
komentari (takozvanog) hrvatskog pucanstva sa izrazima tipa jarane itd. i frustracijama iza kao Zeljko je Bosnjacki izabranik u naj boljem svijetlu pokazuju shvatanje demokratskog birackog tijela u BH torovima.Ljudi frostrirani svojim licnim mracnim tunelom vide samo izlaz u omalovazavanju i pljuvanju rada drugih za bilo kakav pomak sa mrtve tacke.Jedna po jedna vijest na ovom portalu se komentarisu frostracijom za licni neuspjeh premazan kulturom MI. Naravno da svrstavanje u MI smanjuje moje fobije usmljenosti na ovom svijetu a posto u BiH socijalno-kulturni zivot je sveden na nulu moram se poistovjetiti sa nacionalnom grupacijom.Sto sam vise izolovan to sam veci nacionalista,MI Hrvati iz Zagreba smo totalno drugaciji od Mi Hrvati iz BiH (svaka slicnost je slucajna). P.S. Zeljko Komsic bi po mom misljenju bio jedan od kandidata za predsjednika BiH, ako bi to ikada bilo moguce u BiH
@pura i ostale @cro_kanalizacije od treceg entiteta cete dobiti Ustasku kurrcinu :)))) Dje je Tito da vas posuta ko u Blajburgu, Opet se Paveliceva stoka nakotila u BIH.
@ pura pura prizno da je levat, aferim pura prizno da zivi u toru, opet aferim Samo mi nije jasno sta pura-palenta radi na sa-x. Zar nemas ti neki svoj x, gdje ce ti pisati nesto sto tvoj zakr.zljali naci mozak manje iritira? Moze isto pitanje i za bol.esnike sa bradom, skracenim tolama itd. recimo laktasi-x ili gluhabukovica-x. Zar ne zelite da sa svojim retard prijateljima i \"obiteljima\" budete u istom toru. Ja, recimo, vama nikad ne bi ugazio mota, ni da me molite, a kamoli da nesto komentarisem. Dakle, coro brisi!