Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropska komisija mora veoma pazljivo da iznosi svoje predloge,tako sto ti predlozi nebih imali ama bas nikakvih stetnih posledica za narode u zemljama koje zele postati clanice,te niukome slucaju-predlozi nesmiju biti nametljivoga sadrzaja,posto svaku naknadnu posledicu nasnosi evropska komisija, niti bilo ko drugi, nego licno i doticno ide na teret sopstvenoga naroda pojedinacno svake zemlje,bila clanica ili nebila,Narod zivi svakako ,bio u clanstvu ili nebio-te u svakom slucaju svi imaju vecu korist od samog naroda,nego li sam narod,Pozdrav ide \"REPUBLICI SRPSKOJ\"
TI MRSKI FASISTOIDNI IDIOTE NE TRABUNJAJ
fuck of
covjek vam fino kaze lojavci... Klempo bi trebo da se vrati za pregovaracki sto jer bi vam se lako moglo dogoditi da budete ostavljeni potpuno na cjedilu. Strpljenje sa vama je odavno pri kraju...
Nikada ih zadovoljiti. Opljackali su nas i unistili uz pomoc domacih SDA gadova, poslali su primitivnu krmacu koja gazi gradjane BiH prolazeci mortus pijana kroz crveno, spekulise se da naoruzavaju Dodikove paravojne formacije, izveli su administrativni genocid nad etnickim neslovnecima izbrisavsi hiljade gradjana, a sad bi jos i da otvoreno kroje unutrasnju politiku u BiH. Pa ni to nije dovoljno, vec bi malo da se igraju \"pitanjem energetike\". Moze energetika, ali na Soci.
A, što su se nameračili na energetski sektor,...Samo ih to interesuje
Ja sam uvijek govorio da je njihova sreća što nemaju granicu sa nama jer bi mi ratovali s njima sa najvećim merakom.
gono slovenacko ko te sta ba pita. Vrati pare Ljubljanske banke sa kamatama. Trebali bi mi tuziti EU i Sloveniju kako su ih pustili u EU a takve dugove imaju to jest pljacku
hercegbosna.org/forum
Umislio janez da je bitan i da ga neko nesto pita, pa gura nos tamo gdje mu nije mjesto, umjesto da brine kako ce Ljubljanska banka i Slovenija vratiti pare koje je pokrala.