Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vamo da ih cujes postenjcine sve izgleda da je sdp najveci lopov, samo sto imaju crve u sudstvu i policiji pa ih ne mogu ganjati ali steze se klupko uskoro pola iz aresetaka---
Sad bi kao trebali poslusat ovu fuksu sa dekolteom i naravno glasati SDP. Heheh nikad oni su produzena ruka č.et.ni..ka i u.sta..sha. Zlaja (2 stana u sa, stan u BG, stan u dubrovniuku 10 radnih mjesta) Behmen nesposovni administrtorski crv nije u stanju kanalizaciju da napravi u gradu smrdi cijeli grad, Damir Hadzic majak mu hrvatica glavni reketas, Damir masic propali student medicine 3 stana + vila u poljinama. i da ih glasam..nikad, manje zlo je dodik ili hdz
A veceras na TV Hayat ja nista ne skontah o cemu su pricali, samo gledah u njen dekolte.
A za koga ako ne za SBB? Ovi na vlasto moraju ići. A SDP koji je u opziciji 10 god. izgleda samo služi za to da provocira i održava postojeću garnituru vlasti.
@Promjena Jadna nam je majka ako nam dodju takve promjene :D :D :D
Dosta je vise ovakvih lazova! Moj glas ide za ISTINU, za SBB jer mi je dosta lazi i hocu vec jednom prave promjene.
Jedan reče: treba biti gladan, pa ponovo glasati za iste!!!!
Dobre sise ima ova...
Ja ovdje ne vidim binu. Osnove, ljudi, osnove! Znači nevjerovatno je koliko većina vas ne koristi mozak ili ga koristi za pogrešne stvari.
Nije bitno koliko su zadaci kompilkovani bili,vladajuce sturkture ih nebi ispunili ni za 100 godian vladavine iz slijedecih razloga: Njima stanje(bezvlasce) odogvara jer mogu uzimati i kapom i vrecom Ako nije ovo onda su sigurno NESPOSOBNI da vode drzavu...pardon nemogu voditi ni kasabu
divi kravi sifona MORA da je zahvaljujuci pameti dosla vamo za binu
Ma kakav smo narod, bolje nam i ne treba. Neko se potrudi i servira se sto stoka godinama ne vidi i oni od sve strahote vide sise cure sa slike. Politicari ko politicari mogu raditi sta hoce kad je narodu bitnija sisa od cinjenica. Ako se ove godine ponove razultati izbora od prosle, to ce biti zbog toga sto nam je omladina seksualno frustrirana i sto joj je dobro. Ni brige ni pameti, posla nemaju, ispijaju kafe, \"studiraju\" i redovno pisu gluposti po forumima i portalima.
obecanje ludom radovanje pa hajmo opet za iste glasati ccc
kao da mso mislili da ce sta pametno uraditi PROMJENEEEEEE su nam neophodneeeeeeeeee
i sad neka iste budale glasaju opet za ove idiote... pitam se kad li će ovaj narod konačno doći pameti i uvidjeti da ih ovi nacionalisti vode samo u propast. sad u oktobru je prilika i treba je iskoristiti. ako ne radi nas, onda makar radi naše djece.