Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće jedno pandursko, bahato..Ti zaposljavas pandure sebi po mjeri, koji sutra sprovode zakon i oni glume neku silu, nešto. Isti ti panduri sutra maltretiraju nedužnee, a kada se docepaju ovlasti primaju mito bas kao i ti, onda nam cvjeta korupcija u Državi. Praštaju pijanicama, puštaju ih za cenera bez kazne, onda te pijanice udare s autom dijete necije, nekoga. Krepaj u zatvoru droljo pandurska, mrš!
...vesela ekipa "low enforcement" - a :)...sreća nikog za glavu ne skratiše...
to još nije poznato dragi commy :)
srsmota, umjesto da mu daju veca ovlastenja, kako narod trazi. oni ga zatvore.
Idemo SIPA,glava je sigurno u politici.Zmiju u glavu...
Sto si radio,radio si,sad ces da odmaras,sretno...mada je malo dobio..
Jebo im pas mater prodanu!
Nema nikakve borbe protiv korupcije, ukoliko su službenici a pogotovo policijski rukovodioci "zaraženi" tom po društvo FATALNOM pojavom. Ne treba nikome u policiji dati priliku za 2 mandata. 4 godine i zdravo! Može dva mandata ali po 2 godine! Šta li će tek od ovih biti kada "porastu" malo: txt CNN Kadeti sa upitnom prošlošću na http://www.cin.ba/kadeti-sa-upitnom-prosloscu-2/
Da li su ovo Alijini ili Fikretovi kadrovi ?
Tojest heroji borci?
novogodišnja akcija kod rame kupiš 10 grama rizle mukte, dostava 24/7 hahaha, ramo je bog
ACAB
bice sexa ramo
Ramo, Ramo, druže moj....
Vise vjerujem psima lutalicama
Sumnjam da ce Brkic camiti u zatvoru,u ove 3 godine sve je on to nadoknadio,a istina ziva kako ga covjek opisa "u trenirci na biciklu" haha..
...a murija nek duva i onako samo gudru čuva...(Alal Vera-BS)
Na čehrama im se vidi kolike su postenjačine, u p.m.
Ko god krao, otimao, uzimao, pljacko na muci tudjoj zaradjivao, nelegalno se bogatio da bi kule pritom gradio, preko ljudi gazio, od drustva uzimao, drzavu rusio od srca im ZELIM dugogodisnju ROBIJU.