Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba državi jaka policija,da čuva vlast.A vježbe su na demonstrantima, zašto ne bi vježbali kako da savladaju dilere droge, auto mafiju i političare, to bi bilo puno korisnije za državu.
Lahko je na 20 ljudi...aj na 200 000
+1
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sto to nisu pokazali u prošle godine?
nisu smijeli od Fahra :P
Ne mogu svoju nesposobnost pripisivati Fagri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja debilna naslova braćo mila, specijalne policijske jedinice u Nemili savladale demonstrante, jok eto demonstranti savladali policajce.
Vidjeli smo mi vašu spremnost u Feb. 2014 :-)
Da li su se sjetili i kolege komesara USK RAme Brkića, te mu prilikom oproštajne posjete ponijeli par ŠMRKOVA ?
nek vas bude stid, branite lopove na vlasti
Mogu misliti kakvo zlo sadrzi zakon o radu kad se ovako pripremaju za demonstrante..
HULIGANI NA APARATIMA; A I FAHRO NA VLASTI !
Aljoša ČAmpara PRESRETAN !
Vidi šarenog inspektora mog najdražeg kako glumi demonstranta hahahahahaha
Inspektor Clauseau ? MOJ OMILJENI KOMIČAR !
JOJ , AKO JE NA VJEŽBI TUKLA I ONA FAMOZNA POLICAJKA STANA OD PRIJE PAR DANA ! A ja propustio da i meni IZVUČE PENDREK i da me bar jedanput ONESVIJESTI !
Nemila treba kao Stanari vratit općinu, pa bi mi Hrvati bili malo utjecajniji u Zenici. Ne bi nas bilo 2% već 4% kad bi se riješili muslimanskog sjevera općine.
ni tih 4% u dogledno vrijeme ne može ništa napravit, nema razlike, pogotovo jer ste u miješanoj sredini, a u takvoj sredini pobjeđuje onaj koji ima većinu.
Jeste li skontali Lukacu bojler sto je izletilo :D Da nije utrpao kosulju i dobro stegao kajs, havarija bi nastala :D Samo Vi trenirajte, kada dodje 5 do 12 nece se pikati "mi (policija) smo uz narod".
nemilo u Nemiloj
Dobro se oni vježbaju, samo nigdje ih na ulicama da budu na usluzi ida budu zaštita građanima ... !!!
VAU! fenomenalno, fantasticno, nezaboravno, upecatljivo...ledi mi se sperma u mu.dima! necu vise nikad izac na demonstracije! svaka me slika podsjeca na neku scenu iz filma "gori vatra".
kako satrati gladni narod, ako se bude bunio ...jedina stvar za koju u ovoj državi mora biti para ... i nije ih stid to objaviti ... fuj