Propali pregovori
0
Policija ZDK od petka u štrajku
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratite nam palice vratite nam palice vratite nam palice... .... za kafu nama markice... nabyem vas na kooorac... samo zato sto ste pretukli rudare prije 10tak godina...
haha pa vi ste u strajku od smrti tite neradnici maloumni
Premijer nije ni deset dana na funkciji, odmah je on kriv jer je iz SDP-a. Sto nisu strajkali makar jednom u posljednje cetiri godine, vec se sad sjetili. Ma sve je to bagra izmanipulisana...
Jedino rijesenje je jedinstvena policija na nivou Bosne i Hercegovine.
@ NOO1 Ma i onako Rumuni ce da razvale Turske cigane sta ce policija
e raja ko ce osigurat tekmu
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Aaaaa ko ce sada da stiti one pa.p.ke iz saveza da ih ne zapalimo zajedno sa lozom.
Fata kod doktora: Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac me ne može zadovoljit\'! Pokušajte sa 2 muškarca. Ma, probala sam sa 2, 3, 4 i ništa... Probajte sa 5 ili 10! I to sam probala... Fato, vi ste medicinski fenomen! Fenomen, doktore, fenomen, a ne k.urva, kako selo priča!
Rečenica na bosanskom: - \"Tri vještice gledaju tri Swatch sata. Koja vještica gleda koji Swatch sat?\" Na engleskom: - \"Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch.\"
Eto vam Lagumdzija..yebo vas on!
ta će policija ,ja joj kroz noge probacivo
E super da znamo da furamo tuda
naleti ti pa pogledaj kako ti j.e.b.e.m. mamu
uh sad ce biti belaja na bilinom polju nece biti policije