Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što klix ne objavi da je naš vrijedni i pošteni Solak bio na partiji sinoć?! Toliko o poštovanju mjera,i zabrani okupljanja.
Ja kad odem na selo mogu da mi ga p...
U evropskim državama su neke vlasti bile najavile uvodjenje policijskog sata pa brzo odustale jer je to u suprotnosti sa njihovim ustavima. U Engleskoj ne bi uveli policijski sat i da se radi o deset puta goroj pandemiji. Čerčil je jednom rekao za vrijeme II sv. rata: Ako se odreknemo naših najvećih vrijednosti, ne trebamo ni živjeti! Nevjerovatno kako se naš narod lako da staviti pod šapu diktatora! Zabrane po godinama starosti su naprosto smiješne i nigdje ih nema !
Novinar bi trebao koristiti tačne formulacije iz Naredbe FKŠ tj. ograničenje kretanja, a ne "policijski sat" . Trice i kučine od novinara.
Dok je ovaca biće i vune.Nekom je dobro došao ovaj lafo virus da se lopatama uzmu pare.Gdje su tolike donacije maski što se ne podjeli građanima,nego su sve sebi uzeli seka i ostala bagra.
Sta znaci nenosenje maski, jer ni WHO ne vidi svrhu ako si sam na ulici. Ako ste ih vec propisali, zasto ih ne dijelite, jer ste ih vec dobili na milione. Podrzavam distancu, policijski sat, ali da se stariji od 65 ne mogu autom prebaciti do svojih vikendica, to je van pameti. Potparol KS kaze da mogu, ploicajac kaznjava. Ko je ovdje lud. Takodje, da ne radi prodavnica obuce, a radi odjel obuce npr. u Bingu je takodje nelogicno
@Formula Što će nam pobogu policijski sat? Ništa ne radi od ugostiteljskih objekata.