Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par razloga zasto je nabavio ova auta. 1. Ako izbije kakav protest da je murija pokretnija. 2. Uveliko pocela SNSD-ova kampanja za izbore. 3. Javna nabavka,strasno zamisliti koliko li je para zgrnuo. 4. Medijska pompa za narod u entitetu koji ima najmanju penziju u Europi. 5. Da zataška sve ranije silne krađe i otimacine.
Vaš "Bakir (Dodik)" Grabi i šakom i kapom ovaj ovdje zeznuo oko pa ne može dobiti keš na lijepe oci.
Dodik je istakao da u Republici Srpskoj nema organizovanih kriminalnih grupa... he he... Dobar ovaj dodik... Jos malo pa ce Srpska da bude bolja od Dubaia....
ajde priznaj tko je glavni baja....:)
Nije on baja on je bubasvaba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HEEEEELJP NATOOOOO.........hocemo i mi G7 radi Srebrenice.HEEEEEELJP NATO.....ovi nasi pretci Srboslavci nas diraju
A jest volite gledati u tuđe dvorište.. kako kaže stari narod- prvo počisti pred svojim pa onda gledaj u tuđe.. Gledajte svoj filldžan trougao transverzalu sa-tz-zn, to vam je od alijine države ostalo, kakve zlatne kašike , kakvi bakrači... biće bosne i u Banja Luci i RS kada ja postanem kapetan od belu lađu(Srećko Šojić)
Kaze dodik kako nema organizovanog kriminala u RS, policija to razbila kaze on. Dan poslije ceremonije, policija obznanila da je oko 200 tinjak VW golfova i VW transportera nestalo s jednog parkinga u Banja Luci, sva vozila su potpuno nova. Molimo stanovnistvo da pomogne u pronalasku, Vozila su plavo-bijele boje s znakom Policija na cirilici, i imaju svjetla na krovu. Ako vidite jedno takvo vozilo molimo vas javite policiji, pjeske cemo doci sto brze mozemo.
Da su pojedini BH PATRIOTI bili pametniji prije 4-5 godina... Ova nazovi policija RSa danas nebi postojala. Odnosno bila bi policija BiH kao što i treba da bude... al' načekat' ćemo se... SABUR.
jedan ceko, pa se naceko
Pocrkajte svi od zavisti,ne gotivim Dodika da se zna....
TUPANE, na CEMU da zavidim???? na vozilima koja su uzeta NA KREDIT i koja ce NAROD SA KAMATAMA otplacivati dok se tajkuni gotive i trose MILIJARDE maraka?????? GLUP si ko TMINA !!!
evo ja već crko haha
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nek im dodik nabavi kakav dobar sajt,da se jadni skinu sa klix-a..
200 vozila policiji, 15 miliona kredita RS-u i oni se jos naoko hvale sa ovim.
-naokolo-
kako je samo nabavio mrske zapadnjacke WV ? zasto ne prijateljske Zaporozce, Lade ?
Covjek bi rek'o da su pokupovali kompletnu VW autoindustriju,koliko se o ovome bruji. Ja nigdje u EU nikad nisam procitao nikakav clanak u kojem se neka drzava ili region toliko hvali kupovanjem novih policijskih vozila.Jednom sam citao kako su Svedjani kukali da vise ne mogu kupovati nove SAAB-ove za policiju od kako je SAAB prop'o.Da bi ublazili tugu za SAAB-om prvo su poceli uzimati Mercedes E-klase a onda su potpisali ugovor sa BMW-om.Dok nase seljacine i dalje vise po "golfovima"i "polu" i ponekoj Skodi.Smijem se kladiti da ce vise od pola ovih vozila bit rashrdano za 2 godine.Valja tu prevuci kupus,paprike i paradajz za zimnicu svim zaposlenicima,a "marice" su rezervisane za prevoz drva za ogrev.
yebiga,..vi vase dobijate ko poklon i sadaku,..a kada vlada doveze auta to je samo za Bakira, Fahraona, Debelog Sefa
rz poklon nego šta, šta te libo racku šta mi dobijammo guzovače
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'Niko ne smije da vas bije osim nase i vase policije"-Milorad Dodik.
Nista se ne mijenja,sve jedne te iste budale naklapaju po klixu :-) brane debile na vlasti i glodju kitu 20 godina .
Na kredit koji ce vracati gradjani i drzava BiH koja nepostoji za Dodika,
Vi jos RS-u dodjete preko 108 miliona maraka od prije 2 godine. Zivite vi na RS i od svjetske sadake a ne obratno
Ovo je kap vode u moru,nemoze po jedno vozilo zapasti koliko ima stanica,a Dodo je njima ogranicio potrosnju nafte,samo 3 litra za cjelu smjenu pa burazeru nema ganjanja niti pomoci kad treba nesto tamo,ljudi kazu nemamo goriva ....Tako kad se ukrade auto u sarajevu i predje u RS na sigurnom je sto posto niko ga netrazi
da,.. a kod vas Bakir, Tihi, Fahraoncic i Debeli Sef zagondzija postavili 'zavidne' rezultate u vodjenju Federacije. Yebiga vama od 1997-2011 47 milijardi a RS samo 308 miliona(dakle manje od 1%) a nista bolje ne zivite Mozda jos koji mjesec izdrzite od posjete Andjeline i sica sadake ali vas ceka tmurna buducnost Uzivaj jaro na toj satrovecoj plati(od sadake) jes par mjeseci,.a onda ...
haha yebote slusaj ovog 'nus produkta' propalog otomanskog carstva sto se qrci preko tastature a iskopavaju ih i posle 20 godina
Ovi sljedbenici 'zemljinog satelita' izgleda jos nemaju blage veze ko ih okruzuje a gle kako 'hrabro' laju.
Ja volim Policiju,svaki dan kad vidim nase Policajce ,vidim u kakvoj Seljackoj zemlji zivim !