Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ima suđenje danas
Treba pod hitno mijenjati krivični zakonZa ovakve lažne dojave ko se uhvati mimimalna kazna 10 godina zatvora i nadoknada sve štete unovčanom iznosu dnevnice zaposlenih koji nisu mogli raiditi Izčllazak na teren specijalni jedonica....sve zbrojiti. Ako nema para oduzeti sve što ima na njegovo ime...
Onda mu jebat sestru ili mamu
mogul ja sestru
Što se danas nekome ne radi ili se ročište izbjegavalo. Ne mogu da vjeruje da se u ove ustanove na ulazu ne postave detektori kao i stručno osoblje a ne da svaka šuša može da izazove opšti haos.
Buum💨
Ja zvučnih prezimena Mersiha Novalić ima li iko na državnim jaslama da ne pripada vladajućoj septičkoj jami.
Glup sikao 🦧
Kome li se sudi to danas...
Odmah mi sumnja vezano za ubicu Memica koji je na slobodi ,kriminal oko respiratora, kriminal sa diplomama...
I ako bi se našla nakad eksplozivna naprava to bi mogao unijeti neko ko je uposlen ili u kooperaciji sa uposlenim Jer kako da običan čovjek unese kad odma poslije vrata ima""" rengen""" za običnog čovjeka.A pošto ovo ide predaleko onda ko lažno prijavi kazniti ga sa 5-10 god. ZA PRIMJER NEKIM DRUGIM
Zasto se ne implementira sistem da prilikom aktivacije kupljene sim kartice korisnik mora potvrditi identitet licnim dokumentom? Ovakvi i slicni problemi koji su vezani mobilnim pozivima nepoznatih bili bi rijeseni.
Kad su Asima oslobodili sve mi je jasno...
E stvarno su dosadni ,uhapsite to govno i usta mu stavite pravu bombu ...
Neko od žena zakazao masažu…