U ulici Branilaca Sarajeva
0
Policajci za šest minuta skupili 160 KM
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to u medjunarodnoj priznatoj Bosni i Hercegovini...a ne ovo se desilo u 24%..izvinite
SVE OVO TREBA POHAPSIT PRVO POLITICARE NASE PA ONDA NAS STO NE ZAPISASE MEHMEDICA NEKI DAN KAD SE PARKIRO U ZABRANU NEKA MENE VAKO ZAUSTAVE
to je posao u ovoj drzavi ni bill gates ne zaradjuje vise
snimak je ocajan
Pitanje za redakciju.Ko brine o privatnosti i sigurnosti osoba i predmeta-objekata na fotografijama koje se objavljuju?Izgleda niko.Svugdje u svijetu trude se bar prekriti one detalje koji ukazuju na identitet osobe(lica,registarske oznake itd.)
100% si u pravu.Citava drzava korumpirana,kao i sami ti sto kaznjavaju,al´ neka,´ajmo sirotinju(jer cisto sumnjam da pisu kazne onima u odjelima,uglavnom je to djeci,omladini,zenama...) derat zbog semafora,to bar mozemo.
Za ovim dogadjajima ceznem vec 12 godina, koliko sam vozac...ne moram objasnjavati i zbog cega... Mislim da bi trebali izjednaciti kazne za nepropisno prelazenje raskrsnica i vozacima i pjesacima.
Ne vidim i cemu je problem...neka kaznjavaju pa makar i prelaz bio 3-4 m kako su neki napisali....mrzim kad mi pjesak izleti ko mahnit, narocito kod tramvajskih stanica. Drvenija je daleko nagora...tamo niko nista ne gleda!!! Kaznjavajte! Ne treba vise da iz dana u dan citamo o nesrecama u kojima pjesaci ginu! A oni koji se bune, nek odu malo van Bosne, nek stisnu i prodju kroz crveno! Pogotovo ako ih policajac sa druge strane gleda... Jesul ovi ljudi coravi? Halooooo....gleda u vas policajac...a ova u crvenoj jakni i suknji kako pretrcava pred kraj snimka...hocemol i o njoj procitati kako je auto zdrmalo?????
E, hebi ga, necu vise moci vozati pjesake na haubi kad nagaze na crveno :( Stvarno steta, moja vaspitna metoda je bila puno efikasnija. A i skupio sam lijepu kolekciju slika izbezumljenih faca dok se grčevito drže za ivicu gepeka.
@EX Sa e j** te sirotinjo jedna!!!! Nauci se kulturi i disciplini u saibracaju pa ti nece doci kazna, stas odmah poco sliniti. Ti bi sve da radis a da te nista ne odere po dzepu. E pa ako hoces da te nedere tamo gdje ti je najbolnije, onda se i pridrzavaj tog zakona. Jednostavnije nemoze biti. Nije tebi niko kriv sto ti \"ne bih\" a ono \"mora se\". Muka mi je od vas \"sirotinje\".
Zakon se mora postovati, da svi prodjemo preko crvenog, i pored zebre, pa cak i ta ista policija, ali ovako to raditi pred ocima policajca je stvarno glupo i zasluzeno je sto su dobili kazne. Svi pljujete po policij, a da jedan dan nema policije, i da je bezakonje kakva bi onda situacija bila... i ne krivite muriju za stvari tipa organizirani kriminal, droga, ubistva... murija hvata, a tuzilastvo i sud pustaju \" zbog nedostatka dokaza\" ili cega vec, tako da ;)
ova zadnja koka bom prodje kroz crveno i osta ne kaznjena
Gazdama zafalilo para, pa istjerali pse na ulicu da otimaju od pjesaka, a ti isti psi trpe i pognu glavu kad ih pljuju i udaraju oni iz skupocjenih auta samo ako ih se usude pogledati.
Za dlaku, umakoh. I opet cu.
Davidoff popusi ga WALTERU