Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još kad bi radili svoj poso, dje bi nam kraj svima bio .. neki dan meni naplati 20 KM ko fola tu zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, a na 15 metara odatle po ljudima, po zelenim površinama, po trotoarima motori parkirani, BMWovi, Porscheovi, pi4ke materine .. puna kafana poznatih dilera, lopova, obijača, fola opasnih, nabrijanih momaka .. reko da hoće rat pa da vas sve rastjeramo odavde, i vas i one tamo smradove lopovske .. on ćuti ali mi naplati .. džaba se nervirati
seru vala. nije isto bit drot u SA i u kalesiji. osim toga tamo su i troskovi zivota manji 30-50%. dakle seru. nedajte im.
Pa dodjite vi iz Sarajeva u Kalesiju i zaradjujte isto :)
@Parazit Skuplja je i kafa, piva i cevapi. Kad obracunas mjesecnu potrebu drotova za tim onda vidis da i nije bas isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I vi ludi. Zaboravljate da je Sarajevo centar svijeta i da treba sve pare usmjeriti u Sarajevo. Hebo ostale gradove. Muka mi je od lokalne SDP vlasti, pa sam razmisljao da glasam za SDA, ali kad vidim Bakira kako kaze da Opcina Centar vrijedi kao deset drugih, onda mi je i drago sto nisam glasao za SDA. Odbit ce im se od glavu 2018.
E sad vas nas narod treba mlatiti i rastjerati strajk ko vi nama onomad.
a narod sa motikama da obezbjeđuje protest
Samo strajk gladju, k'o radnici ttu, pa mozda i bakir napusti ovu drzavu, a ne samo fadilj.
Ajd ova policija ne radi posao ali opet tu i tamo riskira , uradi nešto , zašto bi ona portirka u Općini koja je tamo što dobro izgleda imala istu ako ne i veću plaću od policajca ?
slobodno štrajkujte, jer ionako ništa ne radite. Otimate saobracajne kazne i štitite kriminalce na vlasti, to su otprilike vaše glavne djelatnosti. Možemo komotno bez njih
Sve je ovo samo prazna priča i pucanje iz prazne puške. Većina od ovih sindikalaca su režimski igrači i samo ovim povremenim pojavljivanjem kupuju vrijeme za vlast. Policija u nekim od kantona već ima bolja primanja i nije im u interesu da traže izjednačavanje primanja. Kod ovih drugih su sindikalni povjerenici produžena ruka vlasti. Problem se jednostavno riješava tužbama, ali policajci to uglavnom ne smiju uraditi plašeći se da ne ostanu bez posla.
Nažalost i policija je dio mafijaške piramide u BiH koja beje građane... Stavrno su ljudi koji naseljavaju BiH glupi do krajnosti...najgori i najgluplji na planeti...
Policija na drzavnom nivou plata 1050 KM, topli obrok 6KM... Na federalnom nivou plata 1380KM...
PA DOVOLJAN VAM JE BENEFICIRANI STAZ I DA VAM SE UKAZE MILJA MARAKA ... I TO VAM JE MALO A ONDA NAS PEGLATE BOLJE CERKA KURVA NEGO SIN PANDUR !
@Meha tako i nikako drugacije , sjede u autima zaradjuju sebi bijeli hljeb ko politicari kakvi mamu im, vidis da mi samo drotovi dislajkuju jos ce me hakovat u kucu mi upast pod kodnim nazivom "staz"... svi dodju u muriju budu fit prodje 10 godina ne mogu meda s kasike sa stomacinama od guzovace hrane i sjedenja ... gori su ba od najgoreg sljama nas klosara kako nas oni nazivaju i prozivaju iako posteno za hljeb zaradjujemo
Ima nas koji bi samo da rade i za manje pare, a i zašto da plaće budu veće od prosjećne pemzije.
imas li kriterije za posao u mupu ili baljezgas
Treba obican svijet izaci sprijeciti ih da se izbore za svoja prava, bas kao sto su oni radili tokom protesta.
Pošteno govoreći i treba im plata biti svima ista. Nažalost kao i uvijek kantoni su kantoni.