Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUSTITE IH NAMA OBICNOM NARODU DA IH MI SACUVAMO PRAVO UH
TRAZILI SMO SVI PROMJENE I SVI DOBIJAMO PROMJENE ALI PO DZEPOVIMA ONI TROSE LI TROSE UZIVAJU , PUTUJU , VOZAJU SE A MI NEMAMO NI ZA VRELA BOSNE .PAMTI PA VRATI
TRACERT 213.24.76.23
A šta su to VIP osobe ?
Kakvi gospodari takvi im cuvari. Krimosi i jedni i drugi, ali vjecito se zale. Malo im koliko god usicare...
Zna se ko je kod nas VIP,mafijasi i kriminalci.Medjutim zavisi od ranga mafioze kojeg cuvaju.Recimo oni koji cuvaju onoga sto ce da se izbori sa koruuuupciju iz SBBBIH imaju plate po 3000 i vise,i plus blindiranog dzipica kupljenog od narko bossa Keljmendija kojem ni tenk ne moze nista,Covjek se zapita cega li se toliko boje.Znaju oni i Bog dragi.
Kakav naporan intelektualni rad, stititi VIP osobe! Poznajem neke koji to rade, sve sami \"genijalni umovi\" koji inace sami sebi daju neki zaheban nadimak tipa Rambo, Roki, Tajson, Tarzan... a fizicki su toliko spremni da bi umrli nakon pretrcanih 50 metara. Pouzdano znam da ih normalni, obicni policajci ismijavaju.
Puna podrska policijskim sluzbenicima, hitna smjena rukovodstva Reprezentativnog sindikata drzavnih i policijskih sluzbenika BiH za prekoračenje ovlasti, vanredni opsti izbori u oktobru zajedno s lokalnim.
DA I ZABORAVIH DA NAPOMENEM DA SE PLATNI RAZREDI MINISTARA I OSTALIH TAKO PROTEŽU DA IM PLATE PRELAZE 10000 KM . A POLICAJCA KOJI STITECI NJEGA I NJEGOV MIR I ZATO RIZIKUJUCI ZIVOT DESET PUTA JE MANJA. TO JE JEDINO MOZE KOD NAS.
Velika je razlika izmedju onih što su na vlasti i momaka koji rade u njihovom osiguranju . Takođe što se tiče komentara na visinu plata. Da li je u redu da čistacica i policajac imaju istu platu...
VIP je akronim za Veze I Poznanstva. Mrš bando lopovska koja čuva lopove...
trebali bi objaviti platne liste pa da se vidi iznos plate. plate su preko 1000 km. ovo sto pise 450 km mozda je neki osnov za obracun. ali iznos plate sluzbenika sto primi na ruke je preko 1000km
http://www.facebook.com/groups/251194578326444/ Maknimo Borisa Bilica s komentatorske poz..
meni nije jasno kako ovi sa biroa imaju internet, ko im ga plača
Opet mi nije jasno kako ovi sto nemaju topli obrok, imaju male plate i jedva preizivljavaju, imaju internet...Da se mi malo nelazemo????
www.bihdijaspora.com Registrujte se za glasanje u Prijedoru, Banja Luci, Srebrenici... LOKALNI IZBORI 2012: KOZARCANI I PRIJEDORCANI IZ SAD ZAHTJEVAJU OD BH. POLITICARA DA NAPRAVE ZAJEDNICKU LISTU
Bitno je da direktor Selimovic posjecuje elitne restorane.,a sto mu policija krpi obucu I uniformu to je najmanje bitno.