Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam slab na djecu,uvijek me rasplacu ove situacije :(
Koja razlika izmedju njega koji hocr da pomogne I policajca/policajaca u Bihacu koji umjesto da pomognu ili bar ostave na miru odnedavno rahmetli nanu Zumru koja nije prosila, ali su joj dobri Biscani pomagali kad bi sjedi na ulici jer nije imala nikog do bolesne kcerke. Sanjin I takvi ljudi su Bosna I Herzegovina jer se oni brinu o gradjanima I to najugrozenijim grupacijama. Da im Bog da svako dobro I dug zivot da jos dobra urade.
Čovjek ne samo što je dobar u duši,već i mnogo pametnije razmišlja od 99,9% guzonja na vlasti.. Kada pogledam ovako kakvu dušu imaju neki ljudi,s*** se u život svoj i pitam se jesam li barem 30% ovako dobar.. Ovakvih je malo,ali nadam se da će ih biti i više. Sve najbolje i Sanjinu i Aniki.
Svaki dan svi mi imamo sansu da neko dobro djelo uradimo. Ovaj covjek je skrenuo paznju na jedan veliki problem u nasem drustvu: da skoro svi normalno smatramo da romska djeca prose, ne idu u skolu i spavaju u kartonskim kutijama...nevjerovatno je da niti jedan ministar, niti jedna vlada nije u stanju(ili ne zeli) da napravi projekat sa kojim ce se ova djeca skloniti sa ulice cime bi se prekinuo zacarani krug. Treba pomoci i njihovim roditeljima koji sami nisu u stanju da promjene svoje i stanje svoje djece.
jos jedan dokaz da Bosna ima ljude sa velikim plemenitim srcem!respekt za dobrog covjeka u uniformi!