Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast.. HVALA BRACI IZ SRBIJE ;).. Bez vjere otici ce nam drustvo jos vise u stranputicu!
pa bolje da ste napravili tvornicu,poljoprivredno dobro ili nesto slicno Barem bi bilo neke koristi
sto vise vjerskih objekata.... tad vise lopovluka.... tad ljudi manje vjeruju u boga.....tako kaze nauka i istorija...provjereno
I onda se ljutite kada vam kazemo da od Federacije pravite Teheran te islamsku republiku,islamski fakulteti,islamski centri,dzamija na svakom cosku,javni iftari,kolektivna sunecenja,politiku vam vode reisi ,izbacujete djeda mrazove,svakog dana sve vise selefija.....itd.serijat u federaciju ulazi na mala vrata a vi to negirate,sa strane se vidi mnogo bolje.
Od ovog rata je između ostalih najbolje islamska zajednica profitirala - izgleda.
Srebrenica polako ali sigurno postaje Bošnjački grad...........izdrkana svetosavska paščad je mislila da nas je zauvjek protjerala iz istočne Bosne, ali sve polako dolazi na svoje...........ni genocidom nas nisu mogli protjerat, što ne znači da mi nećemo njih genocidom protjerat
eh vala u ovu akciju bi se i građani mogli uključiti malo da se pogura, vala 500 eura može dati i onaj ko nema i studenti mogu dati makar po 500 eura.
treba zukorliću da promijeni krov na kući. hajde marvo od naroda, pare na sunce.
Gdje će ga praviti ne znam, u Srebrenici postoji islamski centar, u centru, oko čaršijske džamije. Šta i ovi više izvode bijesne gliste?
http://sandzak.tv/sandzak/wp-content/uploads/2012/08/festival_islama_srebrenica_06.jpg
A šta ti smeta Islam u Srebrenici.............ja znam da ti je idol Sratko i njegopva zločinačka i genocidna paščadija........ali dok je Srebrenice biće i Islama u njoj..............
Aferim na namjeri i da Alah ucvrsti prijateljstvo Bosne i Hercegovine i Sandzaka.
gdje cerić i njegova svita dođu tu trava dugo neće rasti. skupi se par snobova, osnuju tzv. svjetski bošnjački kongres i onda postave cerićoglua za predsjednika. mogli su tako osnovati i svjetski kongres šahista i postaviti cerića za predsjednika. ta funkcija ne bi imala ništa manju vjerodostojnost od ove prethodne. cerić je fašista, a to što laprda o suživotu i miru je prodavanje magle. klasični prototip nacionaliste vrlo često prisutan u bosni.