Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mefid Mumija :) i novi singl : Ostao sam saaam
Bok hrvati, napokon ćemo imati državu za sebe, sretan vam put i život u EU
Lljubomorni Bosnjo. Slusaj ovo, od Portugala do Finske, od Irske do Cipra, NEMA U OVOME TRENUTKU privilegovanijih ljudi od BH HRvata. Nas 500 000, imamo sada 29 drzava u kojima smo ravnopravni. Naravno, nakon Hrvatske najdraza mi je BIH. Neboj se ti za egzodus Hrvata, Hrvati i dan danas najbolje zive u BIH. Najveci GDP je u zapadnoj Hercegovini. Najmanja nezaposlenost u Hrvatskim krajevima u BIH. Nisam nacionalista, ali sam ponosan sto sam BH Hrvat
Anonimus, a sta ces ako sluzbena administracija u Briselu promjeni zakon pa ti se djeca ne mognu skolovati u Becu, Grazu, Munchenu... sta ce ti onda hrvatska dati??? opet ostajes u Bosni sa ljubomornim Bosnjama!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
@anonimus Rodjena sam u Hrvatskoj, ali srecom nemam hrvatsko drzavljanstvo :-))))).
Svi manjinski narodi u BiH (Latini i Servi) imaju dvojno državljanstvo samo Bošnjak sa Kosova i Sandžaka nemože dobiti BH pasoš ,sramota za ovu podaničku bagru SDP,SBB I SDA ,SzaBiH koja već 20 godina maže oči naivnim Bošnjacima !!
Jel to znaci da ce Hrvati u Bosni i Hercegovini od prvog jula imati troduplo vece plate od nas Bosanaca ili ce i dalje biti bjednici kao i mi ?
Kakva je takva je Bosna i Hercegovina je moja domovina i ja je volim i nikad necu otici odavdje. Mozemo bit jedina zemlja u Evropi koja nije usla u EU, ali ja cu opet biti ponosan na nju, jer sama cinjenica da smo opstali nakon toliko pokusaja da nas nema i da nas se unisti (upravo jednim djelom i od strane ovih papaka sa dvojnim drzavljanstvima koji misle da ih u Hrvatskoj i Srbiji gledaju kao lokalno stanovnistvo sto je definitivno notorna glupost), za mene je velika stvar... i jos jednom ako vam se svidja negdje drugo, palite odavdje sa svojim "putovnicama" ili "пасошима".... Lijep pozdrav svim Bosancima i Hercegovcima! :)
90% Bosnjaka iz Bosanske Posavine posejduju Hrvatski Pasos,ali ovo treba vise da brine Bosanske Hrvate,20% Bosanskih Hrvata ce se iselit iz BiH,A TO SE DESAVA SVAKE GODINE DA SE Bosanski Hrvati ISELJAVAJU IZ BiH svake godine 0,50% sto zbog posla,skolovanja i tako dalje.neki se vrate ali od tih 0,50% 0,1% ne cine to i ne vracaju se,a to znaci da za nekih 50-60 godina da ce se smanjit broj hrvata u BiH za nekih 25-30%
U Sarajevu su naugrozeniji Bosnjaci zbog raznorazne gamadi koja dolazi i krade nam radna mjesta.otrijeznite se.
Samo ce na kraju bošnje ostat bez EU..a svi nasi srbi i hrvat ce uci u EU
Ma neka idu ljepse nam je bez njih :-))).
Naš pasođ je ljepši i ovaj što ga drži je veći frajer od ovog sa njegove desne strane :D
pasoš*
Dabogda svi imali pasoš EU i mi i Hrvati! A za budale koji misle da će ovako rješavati druga pitanja stvarno ih žalim!
Super je imat hrv drzavljanstvo ,a Bosanski pasos :)))
Glupost. Kaže morat će mu dati slati papire za vizu a čovjek na slici drži biometrijski pasoš. Također, Hrvatska možda ulazi u EU, ali se još nije opredijelila za uvođenje eura umjesto kuna. Što se tiče radnih mjesta, EU će uvesti moratorij na zaposlenje fizičkih lica na određeni vremenski period, baš kao što je bio slučaj sa Poljskom, Slovačkom, Češkom... Do tada će samo pravni subjekti moći dobijati poslove u EU. Prvo se treba informirati o svim pravima i obvezama koje ova promjena nosi, pa tek onda pričati priče o papirima za vize, devizama i zaposlenju u EU.
Pa koji musliman bi želio ući u ovu kršćansku zapregu (uniju) koju jevrejski MMF jaše i viče napadni tamo,sad tamo,sad tamo,a krsto samo mlati glavom u znak odobravanja i udara gdje mu se kaže. Uskoro sa Istoka dolazi hilafet,islamska unija nacionalnih država,pa se spremite za novo zaltno doba islamskog ummeta. Nemamo mi muslimani ništa ni sa kršćanima ni sa njihovom unijiom i mi se njih odričemo.
Glupost,Država BiH je hiljadugodišnja evropska država!
ulazi u Evropu mafija iz zapadne hercegovine.tamo je svaki drugi stanovnik kriminalac!!
Bosanski crni humor je i ovo, Mirza je Bosanac, a Mufid Bošnjak.