Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ime, ako malo procitas historiju, otisnes se u krajeve u kojima dozvoljavaju literaturu i pune biblioteke knjigama a ne propagandom, naces puno bosanskih simbola ljiljan je samo jedan od njih, nama najdrazi
normalno kao sto su navikli da kradu sta stignu srbi su albancima-ilirima ukrali simbol i malo ga preuredili...............
Koliko je star srpski narod, toliko je star ovaj simbol... koji bi to bio bosanski simbol? Ne provociram, ozbiljno pitam! Mozda ljiljan?!
BOGAMI JA SAM SMAKO PODOBAR BROJ OVAKIH ORLUSHTINA ONE TAMO GODINE ALI MI JE ONAJ CHETNIK IZ CHICAGA IZMAKO, POBJEGO JE PREKO MORA PA NAM SADA DOLAZI I POTPISUJE SE SA TISUCHU IMENA MAMU JE MRTVU NAGUZIM.
ceca: ho-ho, pa ja, upravo znate, imate i vi jedan 'vjekovni' orlic na kosovu... hu hu
Pa normalno je da vam se ne svidaju Srpski simboli ,ali sta cete nece Srbi svoje vjekovne simbole mijenjati samo da bi vama ugodili.Mislim razmislite malo to nema nikave veze sa nacionalizmom to je nesto sto se samo po sebi podazumijeva.
Maajka!!!! Kenjam ti se u usta.
Nekontam ja te entitete, dali je moguce raspisat referendum o ukidanju entiteta, kantona i ostale silne administracije koja samo jede pare koje svaki posteni privrednik uplati u drzavni budzet? Moze li neko pokrenut potpisivanje peticije za ukidanje entiteta? Samo je kvaka u tome sto niko iz RS-a nebi glasao za ukidanje istog i to ti je to. Dayton je jedno veliko sranje na koje nismo trebali nikako pristati. Sad kusamo sto su nam politicari zakuhali...
Ma nije frka za sliku uz tekst...al' je frka za ovo "drzavni simboli"... "entitetski" simboli bi bilo ok! Mada me ne bi ni cudilo da su cak i ove guzonje koje su predlozile da se mijenjaju ti simboli,napravili isti propust kao i autor! vozdra!
cuj ede majke sto opet sere o politici? jel se to kasete bolje prodaju ako zagovaras antinacionalizam i kenjas kako su svi politicari supci ?? (kao samo ti "narodski covjek" znas kako zivjet u bih) jesil se to iz zagreba usteko da nam objasnis kako smo glupi sto nevolimo kokarde??
Ako se srbi u bosni ne osjecaju kao Bosnjaci onda moraju polahko da pocnu sa pakovanjem kofera i da planiraju odlazak u svoju zemlju preko Drine. Dali vi htjeli ili nehtjeli Bosna ce biti zamlja bosanskog naroda a ne kriminalaca, lopova, ubica i zlocinaca. Pa je sasvim normalno da i prihvataju simbole Republike Bosne i Hercegovine, a da ukinu ova strasila od simbola.
ama treba ukinut kompletnu RS (ne mogu da napišem full name ,muka mi nekako).... kud nas zaustaviše USA u novembru 95.. ama nebi bilo ni ptica a bogami ni republike još manje.. ------------------------------------ gonzo, a ne razmisljas uopste o tome ko je bio zaustavljen 93. godine?!? dobro kaze edo maajka, zasto gledate tako usko i jednostrano? ko vam je popio mozak? koju korist imate u zivotu sto se lozite na jebeni nacionalizam? takvim komentarima samo pokazujes da si isti kao i nacionalisti iz srpskog naroda koje ti mrzis, isti!
ma ko vas pita sta STOKO jedna u ratu ste bili samo brojevi i meso topovsko,a ta ista uloga vas opet ceka u novom nekom ratu jer se vidi da niste nista naucili kroz sve sto smo prosli .Bili ste i ostali ISPRANI MOZGOVI,i hrabri samo kada se tajno glasa i ovako komentarise anonimno pod laznim imenima ...Fuj gadovi usrani i jadni kompleksasi ,ima li jos koja guzica da je olizete i supak da se uvucete kako bi vam bilo individualno bolje jer to samo znate ovo posvecujem prosjecima u BiH kao sto je GONZO i ostali koji se prepoznaju
zaboravih... imam i dobre slike da ih stavite umjesto onih lobanja iz clanka o ratnim zlocincima.
uz ovu vijejest stavite sliku moje guzice! samo mi javite kako da je upladujem