Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi ljudi, Vase nepovjerenje ima osnova,s obzirom na situaciju u drzavi u kojoj zivimo.Slazem se da je prece uplatiti novac ljudima koji su bolesni,i to treba biti tako,iako sumnjam da vecina ljudi koji su dobro situirani,cini isto.Ovaj clanak i ziro racun nikoga ne primoravaju da pomognu-ko voli nek' izvoli.A ja,kao roditelj kome je ova Fondacija pomogla,stipendirajuci moje dijete dugi niz godina,te omogucavanje besplatnog terapijskog jahanja za djecu sa posebnim potrebama,u potpunosti podrzavam bilo kakvu akciju.Ne mogu da vjerujem da u ovoj drzavi svi nadju za shodno da komentarisu,u ovom slucaju Fondaciju-neprofitna organizacija,a da se prethodno nisu informisali o tome sta je misija Fondacije,i ko je covjek koji je dosao u ovu zemlju da pomogne djeci,a pritom u istoj izgubio svoje.
Pa sada neka se organizuje i humanitarna i radna akcija medu onima koji su koristili usluge te fondacije, djeca su porasla a imaju i majke , pa fino neka rade dan-dva volonterski i sve ce se popraviti! A koliko znam konji jedu sijeno, akcija kosenje i kupljenja sijena medu korisnicima usluga fondacije, onih radno sposobnih!
Ma ja, sad daj da skupljamo za privatnika, pa kad naše dijete dođe oni mu naplate cifru da bi moglo malo jahati konja, što ta fondacija nije davala besplatno časove jahanja, nego je debelo naplačivala, a sad daj da joj mi obnavljamo nešto što je namjerno zapaljeno i šta je sa osiguranjem. A ako je za dobrobit životinja, onda ih proslijedite na drugu ergelu gdje će ih paziti, a ne držati na otvorenom.
e stvarno ovo je previse dode mi da stavim oglas: akcija sakupljanja sredstva za stan jednoj PLEMENITOJ osobi, jer je dostanar!!! davno je jedna mudra i pametna zena rekla: NAROD JE DOBRA KOBILA ( misleci na to da moze dosta toga da povuce i izvuce iz ponora)
Ima li ista u ovoj drzavi da sama rijesi, a ne preko ledja gradjana (ne racunajuci sto vec placamo 1001 porez) Svaka cast zivotinjama sto nas trpe
Mislim da bi najpoštenije bilo da ovim konjima pomognu KONJI iz VLADE !!
hajmo se mi udružiti pa pomoći ljudima koji su gladni i nemaju krov nad glavom...