Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neme\'s beliviti , od politicara do antikora i mudraca
treba vam pet ministarstava, i plus 200 x vishe uposlenih nego u ministarstvima.
Muriz Spahic - dekan prirodno-matematickog fakulteta u sarajevo. Gnjida da veca ne moze biti...
hahahaha dokument! lol pa to je smiješno ako ja moram doktoru platiti da bi me operisao ili ikako primio u bolnicu, odakle mi dokument za to?? pobogu! ili \"se dogovorim\" sa policijom oko čega god, odakle mi za ime boga dokument! fino je to zamišljeno, ali ne vidim nikakve koristi od ovoga plus, korupcije ne bi ni bilo da nema onih koji daju! a kad ti neko već daje, što ne bi uzeo lol
Trebalo bi da mu pružimo šansu ... DA GA TESTIRAMO JEL PRAVO ZBORI, ILI LAŽE.
Gdje god se može izmust koja para za NVO tu je ovaj profesionalni duvač u frulicu.Predlažem mu da osnuje stranku ljigavaca za zaštitu beskarakternih oblika života.
I onda nas posteni sud osudi koja firma je korumpirana a koja ne.