Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo iz vjerskih razloga . Ako reis kaze ne i bude ne jer on nije zato da se slavi nova godina ,ali samo na 25% bih. Slazem se da bi trebalo da se uvede reda , ali ne na ovakav nacin !
Kretenu mrski, ocito nisi bio ovdje u ratu, nama je napucalo dosta za 3 zivota i sad mi treba neki debil pobjeglicki bacati petarde po noge da mi stravu salivaju. Ma treba im te petarde u usta gurnuti i popaliti pa neka im puca a i oni nek pucaju od srece primitivna gamad!
Zasto pojacane kontrole....na zapadu mozes kupiti 100 kila petardi ako imas para....samo kod nas majmuna se pojacavaju patrole na petarde umjesto da patroliraju politicare.
GUJICA ĆELE BAJRAMOVIĆA NA KOLAC
jašta... svake godine najave pojačane kontrole i prodaj i upotrebe, a meni na ferhadiji podlijeću pod noge petarde. A što se ekonomiji ne može prići tp je opet druga prića...