Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S
Sretan put i sretno kuhanje zelim svim ovcama. Hajde nije strasno, temparatura je samo 35 stepeni i nemojte raspaliti vozila na onoj dionici sto su je Karic i Niksic otvarali, jer ipak radi se o par stotina metara autoceste, tako da slucajno ne zavrsite
u nekom jarku u Hrvatskoj.
A zašto vrli BIHAMK ne obavijesti svoje članove kako se dolazi do pustog prelaza Bijača-Nova Sela? Ja danas išao tamo - od Mostara do Bijače NIGDJE NI JEDNOG JEDINOG ZNAKA NI PUTOKAZA DA SE PRIBLIŽAVATE JEDNOM OD DVA GLAVNA DRŽAVNA GRANIČNA PRELAZA S EU!
o majko, znači-ipak ima čekanja. sve nadziru da ne bi tkogod unio bocu šljive i kilo duvana. ooooo zemljo otvori se !!!
..prisika - aržano...5 minuta :)
aj fala bogu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)