Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno, zar i tu nadu da nam Lagumdžijine marionete pokušsau oduzetii, ccccc i kazu nevladini sektor, politički pasivan cccccccc
Ma treba ove seljake iz sda sve otjerat u p.m...Dosta ih je vise, sta pametuju oni o vizama..
a da nisu ruminija i bugarska u boljem stanju, sjetit se u kojem su stanju bili a i danas te dve drzave koje sam naveo a i madjarska...ovo je cisti rasizam i islamofobija sta se radi bih-i, albaniji i kosovu sto se tice ukidanja viza............;srbija je najopasnija zemlja koja je puna korupcije, kriminala, ratnih zlocinaca, mafije ,terorizma internacionalnog pa joj ukinuse vize.........ratko mladic slobodno seta beogradom, u svjesti pojma demokracije i pravde to nebi nikad bilo prihvaceno osim kod onih koji su podrzavali etnicka ciscenja i genocid bosnjaka, hrvata i albanaca......................
Šepić ovo pumpa pred izbore! Ovo za NVO-e je izvučeno iz konteksta. Šepić je napravio zgradu u rodnom Cazinu, odakle mu novac??? To je jedan kvalifikovani papčina!
Ja neznam stvarno sta da napisem za ove komentare jer stvarno mislite da ce ovi pobjediti radi ukidanja viza bas nece jer ako se neukinu vize bas bi ovo mogla biti tema predizborne kampanje to najvise mislim na sda i stranku za bih a moguce i ovog radoncica iz avaza.Jer dodik zna da izbore nemoze dobiti radi ukidanja viza nego nesto veliko a to je referendum zato je pokreno pricu o referndumu. A sto se tice opozicije ona nepostoji znamo da sdp ima i svojih medjusobnih problema i tesko da ce se napraviti neka koalicija s lagumdzijom na celu od tog nema nista nazalost tako je........
Pipo zar nisi na sklekovima petkom?
Poruka uredništvu: kad ste več odlučili da se bavite novinstrstvom, potrudite se da uz ovakve tekstove (bar u anterfileu) napišete koje nevladine organizacije i kada su to zahtijevale. Nije nužno da su vi čitaoci upoznati sa svem o čemu želite izreći svoje mišljenje. Seriozniji pristup temi bi zahtijevao i analizu \"pasoško-putne sposobnosti\" članova izvršnih organa tih organizacija. Naravno, ako je istina što ste napisali u ovom tekstu.
ja ovog pipe! šta ti je bolan?
PROPOZICIJA: Zasto nebi ubrzo Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Nezavisna Republika Kosovo-Dardanija ZAJEDNO dale tuzbu protiv nacisticke genocide fasisticke srbije ZA sve sto je radila od 1991-e godine do 1999-e godine ,za ratne zlocine Hrvata, Bosnjaka, Albanaca u Hagu a i u svojim legitimnim drzavnim sudskim institucijama?! ZAJEDNO smo jaci i to bi bila velika pobjeda pravde i zauvijek kraj srbskoj krvolocnoj bandi SANU ideologa koji i dalje cuvaju hitlera ratka mladica i hadzica ko i ostale vise hiljada srbskih ratnih zlocinaca i siledzija?!BiH4EVER!
Nema se za koga glasati a da bi smjenili idiote!!!!!
samo se malo strpi, mi smo pobjednici !!! hrvati su vec out, a uskoro i srbi !!
Čuj Evropljani ostali zatečeni i šokirani -hahahhaha, izjava stoljeća. šokirani su oni već odavno zbog činjenice da mi građani trpimo ovo što trpimo i to od strane onih koje smo mi birali. Ne zaboravimo da smo mi birali ljude koji su nas doveli do prosjačkog štapa,a uskoro nećemo imati ni štapa. TI BIH, CCI, ACIPS - RESPECT
mi cemo srbi snimit film o hiljadama ratnih zlocina i silovanja koja smo pocinili u bosni i hercegovini.ima nas casnih srba i pokazat cemo nase zlocince i siledzije da bi napokon srpski narod mog\'o sebe osvjestit o svojoj oholnoj srpskoj ovisnosti o masvinim etnickim ciscenjima i genocidima.
ja bi ovom Senadu popusio sa apetitom
Mi dobivamo nasu igru demografijom: hrvati su izumrli, a srbi su pred izumiranjem. Mi smo na konju i zato nam ne moze nista ni smrdljiva EU ni Srbija i Hrvatska koji isto izumiru !!!