Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakasnela reakcija ljudi koju su obučeni da reaguju munjevito, da ne pričamo o proaktivnom aspektu. Neko će ovde morati da izvrši sepuku, realno
Nakon prvog pucnja, amerikanac instant isprazni spremnik....
Cuj stavili aktovke da ga zastite od metaka hahahaha
a ja obezbjeđenja, nakon prvog pucnja samo se zgledaše.
E, sad nastupaju komentatori "eksperti" za atentate...kreteni jedni, imate li imalo poštovanja, miješate kruške i jabuke, pričate o stvarima koje veze nemaju sa ovim snimcima!
Gav Ri Lo djavolovo sjeme
ovi iz obezbjedjenja komotno hara-kiri ili u Bingo kod nas...
Profesionalci, valja skociti ba pred pusku.
Profesionalci, valja skociti ba pred pusku.
U odnosu na kako ameri regana odbranise ovo se cini kao propust
Ma dajte kako reakcija obezbjedjenja nula?? Pogledajte momke u crnom na 5-6 metara iza Abeovih ledja ! Isprijecili svoja tijela i podigli aktovke da ga zastite ...stali pred metak...ali kad hoce belaj.
Da sam ovo gledao na nekom filmu, rekao bih filma i sranja.
pogodi mi ocahh
Žalosna Sova je imao modernije oružje od ovog Japanaca.