Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga je briga, dajte nam hljeba!
iskreno, ne zanima me ta tema uopšte.
Zlatno kašikaši.
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1 :-)
idi karaj svoju smrdljivu nanu. :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neću je pogledati jer me nije briga. Rado bih pogledala da ovi kojima nije valjao komunizam sada naprave bilo šta, konačno, nakon 25 godina vladavine pa da im više od pola zemlje ne jede iz kontejnera. Njima nije valjao ,,ono,, društvo a ja u onom društvu živjela život dostojan čovjeka, meni ne valja ,,ovo,, društvo gdje oni žive kao bogovi a ja bukvalno gladna. I šta sada ima ja da gledam, Bogami ništa.
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1 :-)
Izetbegović je u knjizi "Islam između istoka i zapada" napisao kako mu nije cilj država BiH, već stvaranje prostora na kojem će živjeti novi islamizirani muslimani, ma koliko velik taj prostor bio, a taj prostor bi jednog dana bio sastavni dio muslimanske države od Indonezije do Maroka. Istu ideologiju zagovaraju članovi Muslimanskog bratstva širom arapskog svijeta. Tako da ne vidim po čemu je ovo montirani proces...
Pa kamo sreće da su ih likvidirali u tome procesu, jer večina procesuiranih je kasnije i dokazala svoju kriminogenost.
pa pogledaj šta napravi bagra ... a što ih ne strelja odmah, tito dragi ...
velikosrpske pricice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ili kako su bezobraznici lažno optužili našeg aliju da hoće da nam dovede zalupane bradonje da pucaju po policiji i prepadaju pošten narod gdje stignu ... sram ih bilo ... on je samo htio da svi jedemo zlatnim kašikam ... a do tad "jednu vreću zlata za svog bakira"
a hapsite bagru, kakvi filmovi i budalaštine
a što minusi bagro fašistička ... vidite li da nije bio "montiran" proces ... nisu ga optužili ni za pola onoga što je stvarno mislio napravit ... fuj bando