Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna i unikatna,samo da je novopridošli papci ne unište !
Treba je cuvati, jer kako ova zemlja napreduje mozda ce nam ponovo zatrebati,
nema neke razlike sa ovim sadasnjim :-D
Pola od vas sto govorite lose niste u voz privirili! Kasnjenje,lose stanje na vagonima,to da,ali sjedite u autobus,pa u voz,pa osjetite razliku! Objesis i kasnjenje i isarane kupee! :D
ako cemo iskrneo nije ni sada nesto modernija...
trebaju je ubacit u hol zeljeznicke,gore je stavili,nisu ni stavili,nego metnuli,treba je istaci,naci joj pravo mjesto,vidi se da je sve goo papak u drzavi,niko nema osjecaja za estetiku.
@ Mahalac Nevazno koliko su potrosili na restauraciju, jer kroz papire su ionako prikazali bar duplo.
ublehe Nedzada Osmanagica - novokomponovanog bogatasa SDA
Kad nema potrebnih vozova i prave organizacije neka bar naprave muzej od čitave ŽFBiH.Više,a i boljih voznih linija je bilo za vrijeme Austrougarske.Vratismo se malo previše unazad.Treba nas...............,se.xualno općiti s nama,kako bi h.omići rekli-da mi budemo pasivna strana,kao što realno jesmo.Neki se voze vozovima 300 km/h,a mi se vraćamo uskotračnoj pruzi,veseloooooooooooo.
ja zamalo nisam ostala trudna u kupeu jednog voza na relaciji Sarajevo-Zenica :D
Kao da je ova nova nešto bolja...
A sad pogledajte onu koja danas vozi bh prugama. Zamislite, voze istom brzinom.
PA i sad saobraca ta ista...pa i starije od te :)
Neka od zadnjih slika: Gledas lijevo voz, gledas desno voz, ne vidis razliku...
Ma da. Nama na 24 posto uvalili stare ćire, balvane i poljoprivredu, a oni sebi izgradiše sve same aerodrome i voze se avionima. I to svake godine sve duplo i duplo više. Više ni bolnice ne griju ćumurom, već solarnom energijom (kad ima sunca i ugrije, a kad nema sunca od sada ako hoće ćumur prvo pare na sunce).
zar idemo do ploča? a ono sa strane je, pretpostavljam, onaj voz koji JOŠ nismo platili hrvatima, pa nam ne koristi ni za šta - a osim toga, koliko se sjećam, i TOČKOVI su mu se "pokvarili" - neko reče "jesu li od kartona?"
Koliko li su miliona potrosili na restauraciju???