Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevotaxi za setoaprilsku??? Mislim WTF njih treba kolektivno u predekanu kakva crna nagrada...
sestoaprilska je postala sprdancija...
Fakat, nema vecih kretena u gradu i oni lafo kandidati za sestoaprilsku nagradu ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako dobije sarajevotaxi onda je ova šestoaprilaska nagrada postala cirkus. ja kandidujem paja taxi ili crveni taxi. što - nemam pojma iz istih razloga kao i sarajevo taxi.
Sestoaprilska nagrada je postala prava šprdačina. Treba je ukinuti, ali odmah. Ja bih volio da mi neko kaze koje su reference potrebne da bi neko bio kandidovan. Kad vidim listu nije mi nsta jasno. Valjda bi kandidat trebao uraditi drustveno korisnu stvar, bar jednu. Neznam sta je uradio Konjo ili Kitusa. PREPORUKA GRADSKOM VIJECU DA SE NE BRUKA.
pa nista sem što bih imao želju da je upoznam
Kitić, Kitarović, Kituša Pozitiv, Komparativ, Superlativ
Ja, Mile Kitić, i moja poznanica gđa Kitarović i podržavamo Kitušu za Šestoaprilsku.
Zna li neko ko je ova djevojka u sredini na slici
Milomir Kovačević Strašni
Ovo nije poštena lista kandidata jer nedostaju najznačajnije osobe koje su obilježile prethodnu godinu od zadnje dodjele ove prestižne nagrade. Na prvom mjestu nedostaje gđa Sebija Izetbegović, osoba sa dobrim vezama koja je najzaslužnija za sarajevsko zdravstvo. Na popisu za nagradu Sarajeva koji su ovaj grad zadužili vidim nema ni gospodina gradonačelnika Ive Komšića, osobe zaslužne što Sarajevo još uvije nema žičaru a tu su i drugi samo nemam prostora da sve napišem i obrazložim.
A gdje je Sebija ?
milomir kovacevic strasni je po meni najbolji izbor izmedu ponudenih mrsavih biografija!
Glumac sa Tomato reklama (Ante nije Darinka?! WTF), uvijek "glupi bosanac" ili "kriminalac" iz Bosne je sigurno najzasluzniji za napredak kulture u Sarajevu. Napravio je pravi kulturni shok kada je on dosao kao ministar kulture, uzor za buduce generacije... Nele Krajlic je vishe uradio za kulturu ovoga grada nego taj glumac... fuj
Zašto Sebija nije predložena u svim kategorijama?
Opet se gura Amel Mekic, koji mijenja stranke radi licne koristi. Ne treba njemu nagrada nego pare koju ona donosi. I njegov trener Brano Crnogorac predje u SDA da bi sta dobio za sebe. Koji likovi. Niko ne zasluzuje nagradu od predlozenih, jer su sve radili u svoju korist a ne u korist gradjana Sarajeva.
Sto se tice kulture,mislim da je vrijeme da se Sarajevo oduzi Strasnom za sve,po meni jedini kandidat koji zasluzuje nagradu,a sto se tice Sarajevo Taxi,kad se nauce ponasati i ophoditi normalno prema musterijama,da ne zavrcu strance sa aerodroma,te nas tako sramote,onda da se razmisli pa da se njihova kandidatura uopce uzme u razmatranje
SINAN ALIMANOVIC DEFINITIVNO treba da dobije sestoaprilsku nagradu!
A šta je sa hirurgom Youssef Hajirom ( HADŽIROM ) ???