Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na modernizaciji sistema, za razliku od predhodnih vlada ova ulaze budzetski novac u prave stvari
Stranica upravo ne radi :)
kad se sdp pocne hvaliti kako rade i to... pa autput grade, svaka cast.. ali putarina je vise od 5 km.. pa gradjani ga grade, slobodno recite..
nema Zenice govnari....
E da vidi Nermine bruko sta su ti komsije napravile ....PRAVI projekat......ups. http://www.geosrbija.rs/rga/default.aspx?gui=1&lang=3 ...jel vas bar malo SRAMOTA NERMINE NIKSICU.
E jest je napravio svaka mu cast ......opstina ...cestica .....TRAZI....Ja baze i govana.FUJ. E Nermine bruka i jad.
tek cu se sad uvijeriti i zvanicno da nemam nista...
Super radi
Svaka čast. P.S. Im'o sam sreće, da je ovo objavjleno prije pola godine mor'o bi detaljno i ovu temu obradit na maturskom ovako samo sam se dotak'o je malo. :)
lajk ko je otišao na Katastar.ba klix nije ti fazon
Joj KLIX al ste nesposobni pa zaista izgubim rijeci: NIJE - "katastar.ba" NEGO je http://katastar-hn.ba/, boze sacuvaj, pa zar ima ijedan pismen i sposoban zaposljen kod vas??? Samo da dodam, ja sam rodjen -63 a u emigraciju ostiso 1966 zasvedsku sa roditeljima, ima toga mnoga u maternjem jeziku sto mi fali ali bar znam neke osnovice i uspio sam sacuvati svoj jezik bar toliko.
Ma svaka cast. Sa ovakvim kadrovima se blizimo evropi, iako nas koce stalno zatucani i huskacki stavovi,..
Odlicna stvar. Bitno je da je krenulo, nadam se da ce ubrzo svi gradovi biti ukljuceni. Svaka cast.
U Crnoj Gori ovo postoji već deset godina
Divno je procitati napokon neku pozitivnu i prije svega korisnu vijest za sve gradjane. Realizovan je odlican projekat, svaka cast.
Fali pola općina. Al dobro nek se krenulo.
hvale vrijedan projekt