Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav narod smo mi postali, vade se ljudi ispod ispod ovog pokuša skele koji je pao, a krkani iz kolone sviraju, nisu u stanju sačekati, a kamoli guzice iz svojih auta dignuti da pomognu zrtvama, Boze sacuvaj u sta se pretvaramo.
Radnici su postali odavno koleteralna steta,nemaju nikakvih prava,zastite,nema nikakve ispekcije prema vlasniku i radniku,svako je majstor jer mu nikakva diploma nije potrebna samo ako ima leda, da su to radili majstori nebi skela pala.Skela radena tako neozbiljno pored tako prometnog puta gdje zastita sigurnosti visestruko nekada bila potrebna,odosmo u hendek svi....
Klix-ovci, OPLATA i SKELA nije isto !
Hodas ulicom nasmijan.I dok tako razmisljas sta radis sa svojom srecom,desi se nesto cemu se si najamnje nadao,desi ti se druze smrt.Pa kakav je ovo grad,da moji sunarodnjaci,moja braca umiru hodajuci ulicama neke "metropole" Nabijem i Sarajevo i sve odgovorne sluzbe koje nisu pocistile ono stoji vec ko zna koliko vremena.Zalosno... Zapitajte se? Mogao je biti vas sin,vase dijete,vas otac?
Optimist,idealist,zaljuben covjek,dobitnik na kladionici,ucenik koji je dobio dobru ocjenu,covjek koji je dobio platu i naravno politicari,oni hodaju s najvecim osmjehom,ali mi nemamo tu srecu da skela padne na njih.
Poginula su dva jadna radnika, nije prolaznik nijedan..
tuga :( za sve je to kriva država jer "nemaju uslova" omogućiti radnicima bolju opremu i sigurniju...sad će opet biti za to krivi jadni radnici...
-Strahota!!
DA SU NAPRAVILI OVDJE KLADIONICU NISKE GRADNJE NISTA SE NEBI DESILO I ONAKO NEMA KLADIONICA