Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osramotismo se.. Kreteni, ponavljam, iskalite bijes na privatnoj imovini tajkuna i političkih oligarha, ostavite se institucija!
@Turčin Da je bilo sreće,desilo bi se tako,nemoj gubiti iz vida,da razum pomute raznorazne varijante....ovdje je bilo svega,ali gle čuda,u PC ničega,njima dobro???
neka se stide i sramote oni sto su izazvali ovo...a ta djeca nisu mogla nista nauciti od svojih roditelja, kad je u kuci glad nema ni kulture ni lijepe rijeci, samo psovke i marisana, kontas
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
Moje lijepo Sarajevo :( Sta ti seljacine uradise. Nista postigli nisu ovim. Gori su nego politicari.
To nisu ni seljacine ni huligani nego djeca heroja koja zele normalan zivot i svoja prava,djeca kojim je dosta ponizavanja vise
Ponizavanjem? Djecije radosti i narkomani su bili? Da slucajno ih ne treba velicati? Heroji nacije? ZGRADU ZAPALITI? To je NASA zgrada, ja je osjecam mojom zgradom, drugo su politicari protiv kojih se oni "bore"
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nista nista, milina sve cemo mi I popraviti, do juce sam zalio sta se rusilo I paliio, danas vidim I vecu portebu tome, ali trebalo bi se okrunuti kucama I na ostalu imovinu bagre predsjednicke, pocevsi od Ba*kera, pa ostalih samo redom, pa cuj stari oni Covica za predsjedavajuce doma naroda, boli njih hurac kako je narodu nek je njima, ovo podhitno treba istjerat I zatvorit, dok ne dokazu gdje je novac Iz drzavnog budzeta zavrsio, gdje je novac od kredita, koji cemo mi da vracamo, ne dati im da izadju iz drzave, ako I sto se dokaze nije problem sva bespravna staviti se na raspolaganje drzave...mamu im lopovsku
@ex oriente.....Unatrag 200 godina zelis ici? Moze....znam za vecinu Srba sa Romanije da bi morali onda natrag u Crnu Goru.
"Mediji će pokušati obezglaviti ljude. Jučer su objavili da je kompletan Arhiv BiH spaljen. To je bila laž kojom su pokušali građane okrenuti protiv demonstranata."
NEĆEMO I NE SMIJEMO STATI!!!!!!!!!!!! ali moramo biti pametniji UNIŠTITI VLADU NIJE ISTO ŠTO I UNIŠTITI ZGRADU VLADE
neznam zasti muslimanima smeta zgrada HDZ pa ako hoce da pale nek pale svoje ako nastave ovako protjerati ih u tursku -
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1546412_10202093749640009_1892213874_n.jpg
Je li JOSIP Micic sef sindikata HNK sindikata koji je jutros uhapsen u Mostaru od strane HDZ dilera droge, je li on "musliman" govno jedno mafijasko? Sta si ti, glasnogovornik dilera droge HDZ-a?
treba ove bprotjerati iz istocne bosne i sandzaka sto su palili tu sarajlija uopste nije bilo--samo se cuo sandzacki i istocno bosanski naglasak
Ovi HDZ-ovci postaju gori fasisti od cetnika. To je fenomenalno sa koliko mrznje ta mafija se obrusava na Bosnjake? Cak i meni veoma tolerantnom pocinju ici na ***. JEDAN OD NAJVECIH PROBLEMA U FBIH, CAK MOZDA I VECI OD KORUPCIJE SDA I SDP SU MAFIJASI HDZ-a. SA TOM BAGROM NEMA NAPRETKA. JEBE MI SE ZA KOGA CE HRVATI GLASATI, ALI BILO BI DOBRO DA NE BIRAJU OVE MAFIJASE I DA IZABERU POSTENE LJUDE KOJI CE IH VODITI. HDZ MAFIJASI CAK I SDA I SDP CINE "SUPER DOBRIMA".
@ante Nisu li bas Sandzaklije i Istocni Bosanci, kako mnogi vele, na svim dobrim/drzavnim funkcijama? Sto bi onda palili svoja radna mjesta? Hmmm A gdje bi ti protjerao gradjane Istocne BOSNE? Protjerani su jednom '90ih, oni koji su se mogli izvuci zivi....I sad bi im neki hater kao ti napravio reprizu? Samo sto su istocno od glavnog grada NJIHOVE drzave rodjeni? A ostali iz provincije su ok ili..?? Moje misljenje je da u Sarajevo, kao glavni grad BiH, ima pravo doci svaki BiH gradjanin. Sto se tice Sandzaklija....nisi li malo licemjeran? Ipak ti ovdje nosis nick predsjednika susjedne drzave, i tvoji Hercegovci su ti koji lete u Hrvatsku. Nije li to isto kao sa Sandzaklijama?
Evo krenite od ove Hrvatice iz Sarajrva. Posaljite kopiju Covicu i HDZ-u. http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1546412_10202093749640009_1892213874_n.jpg
sarajevski momci u tenama su 92 spasili sarajevo i bih jučer su pokazali da sarajevska raja nikad neće nestati i da nam niko ništa ne može pazite kad ih nazivate huliganima,ruljom i sl mogli bi vam to vratiti ponosan sam na mladost sarajeva iako su produkt ove usrane države dokaz su se nismo uzalud borili ni 41 ni 92
bosnu treba podijeliti na tri dijela. to je jedina mogućnost da se požar obuzda, a ne da se širi na ostale entitete i da ponovo dođe do rata. palenje zgrade HDZ-a u mostaru od strane muslimana, nema nikakve veze s radničkim pravima, nezapošljenošću itd.
Je li i Ivona sto je pljackala po sarajevskim trafikama, "muslimanka" ili katolkinja? http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1546412_10202093749640009_1892213874_n.jpg
Je li JOSIP Micic sef sindikata HNK sindikata koji je jutros uhapsen, je li on "musliman" govno jedno mafijasko? Sta si ti, glasnogovornik dilera droge HDZ-a?
bosnu treba podijeliti na tri dijela. to je jedina mogućnost da se požar obuzda, a ne da se širi na ostale entitete i da ponovo dođe do rata. palenje zgrade HDZ-a u mostaru od strane muslimana, nema nikakve veze s radničkim pravima, nezapošljenošću itd.
Je li i Ivona sto je pljackala po sarajevskim trafikama, "muslimanka" ili katolkinja? http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1546412_10202093749640009_1892213874_n.jpg
ruke vam se pizlatile, svakome ko je ovo radio juce!!! nadam se samo da necemo stati na ovome i da ce ovi vodeci smradovi ivo shvatiti kao posljednje upozorenje!
Lijepo je Sarajevo na racun drugih gradova, drugi gradovi kao da su poslije drugog svjetskog rata, ali je vazno da su ljudi tu zaposleni i da im je lijepo!
Svaka cast svim gradovima, ali ipak Sarajevo kao glavni i najveci grad, doprinosi najvise BiH unutrasnjoj ekonomiji. Naravno da je kao najveci grad i vise uredjen i izgradjen. No ne slazem se s tobom da su drugi BiH gradovi ruzniji ili manje uredjeni. Tako mi se veoma svidjaju Gradacac, Gracanica, Konjic, Jajce....jesu manji, ali nista manje lijepi.
Ne dozvolite da Vas opet kupe, kakve zgrade, kakve arhive vratite firme.... Samo da se podsjetite https://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0 !!!!!
Kaze Turčin ''Osramotismo se...'' Pa zar nije veca sramota ono sto su nadležni i političari nama uradili sve ove godine? Oni se 20 god. sramote!
Ali mi smo ih pustili da nam to rade 20 godina! Od izbora do izbora, iz mandata u mandat, sve se vrte ISTI ljudi, ISTE stranke. Niko nije kriv no narod, koji iako zna i osjeti na svojoj koze da ih levate, opet te iste bira, over and over again. Ako politicari pogrijese, treba ih prvenstveno na izborima kazniti.....ako im progledas kroz prste i re-elektiras ih, to je odobrenje za sve sto su do tada radili (iako pogresno) i zeleno svijetlo za dalju manipulaciju. To je barem moj pogled.
Al trafiku ko zapali...pa bas ima maloumnih idiota