Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halal đakuzi
cuj halal 😂👍
predivna zgrada izvana, al unutra s onim tus kabinama ko u tibri fakat izgleda autenticno, bas ko iz 16 vjeka.
ovdje ce SDA podmladak gubiti nevinost a onda ici Sebihi u drzavnu da im stavlja hladne obloge na rosebud
Kad pogledam ovu fasadu, sjetim se komentara kako Turci nisu ništa radili u Bosni , a ne znaju dok su u Sarajevu bila javna kupatila i kanalizacija da je Evropa bila puna kuge, bolesti, i da su svinje drzali po ulicama bukvalno za uklanjanje otpada i ostataka hrane!
objekat je stvarno prelijep. skoro da nije za ovu našu zbilju. koliko će tu koštati dalazak i uživanje? lijepo je makar znati da takvo što postoji u bih.
ses
Gotovo nijedan komentator nije posvetio pažnju ljepoti objekta, njegovoj odnovljenoj funkcionalnosti, nadgradnji sadržaja. Niko nije izrazio veliku zahvalnost turskom donatoru, njihovim stručnim neimarima i keramičarima koji su svojim velikim umijećem uljepšali kulturni ambijent Sarajeva. Nasuprot tolikoj volji i graditeljskom naporu ovi portalni neandertalci iskoristili su ovaj lijepi sadržaj za šovinističke ispade ili primitivne dosjetke, ironiziranje ministara i još svega nešto, dabome negativno i dobili klikove za svoje necivilizirane i nekulturne postupke. Zbilja ovaj grad je definitivno izgubio svoju pređašnju duhovnost pa je teško normalnom, iole obrazovanom i kultiviranom čovjeku dijeliti grad sa ovim primitivcima svih fela.
Ja jesam komentirala, samo sam dodala da roza boja ne idu uz osmanlijske ploce.
Kad jedem kod tetke Zilhe,svraticu
Šta je ovo, uranim ekstra da ubacim taze komentar, kad niti jedne jedine novije vijesti, da je zapišam i označim svojom... Dobro jutro / Sabah hajrosum, smogovci !!!
sad kad navali radnička klasa na ovo ... ih
makar je sa vana ljepše pogledati bilo je užasno isto grozni
Ne zaboravite staviti obavjestenje na ulazu u hamam da se svi posjetioci koji zele koristiti hamam moraju istusirati prije ulaska, i zabranjeno p.....e u vodu. to obavezno staviti.
Naši vandali če da se Potpišu za sedam dana.Para sve obnovi samo život ne !!
Masallna
Luno, ako me katil sad ne raskrinka i ne otkrije identitet, pobjeću na trenutak od svih i naći utočište u tvom zagrljaju, barem za jedan tren vječnosti...
Lijepo nema sta, bilo je i vrijeme da obnove.
Ovdje su begovi i carevi skupljali zene , i bacali su dukate u ovaj "jazzuzi" i onda su zene ronile , kupile dukate, i koja vise skupi dukata ima tu "cast" da spava sa carom-begom.
Ne vidim razloga zasto minusi?? Moj stari je historicar a i ja sam malo istrazivao,ne mora znaciti da je bas ovaj hamam za to koristio ali turski hamami vecinom su bili pini zena i upravo to sto sam naveo se desavalo izmedju ostalog.