Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni Gavrilo je junak. Čovjek ubio princa prestolonasljednika okupatorske zemlje koja je krala resurse bosanske zemlje. A isto tako je i Turska bila okupator, sve što je valjalo odnijela je u Tursku.Jedina stvar koju su dobru donijeli je islam na ove prostore. Tako Gavrilo ti si junak ove BiH koju neki ne znaju cijeniti!!!!
Pa i Kraljevina Jugoslavija i SHS su bili okupatori za nas, i to gori nego AU i Turska zajedno
Jesam ja gdje spomenuo da nisu? Ja govorim o vremenu prije I WW i kako su se narodi BiH počeli nacionalno buditi i tražiti svoje "ja" pod ovozemaljskim nebom...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj dobre vikendice, pa ja bih tu svake hefte janje okrenuo...
Prema teoriji i na svakom fakultetu za kriminalistiku a i prema zakonu, atentat na bilo kojeg zvaničnika opisuje se kao djelo terorizma..Tako da je On bio terorista bez obzira na njegov cilj..
Aktivnost britanskih agenata u Srbiji je bila najveća uoči samog izbijanja Prvog svetskog rata. Masonerija je kontrolisala vojsku i inteligenciju. Ne zaboravimo da je Živojin Mišić bio mason, a major Lafan je tada bio viši vojni savetnik u srpskoj vojsci koja je polako pripremana za predstojeći veliki “osobodilački” rat protiv Austrougarske i Turske - opasnih suparnika britanskoj imperijalnoj dominaciji. ZAPALITI BALKAN I POBITI ŠTO VIŠE PAPSKIH PROTIVNIKA Naravno, ovakva obuka i priprema srpske vojske verovatno ne bi bila moguća da brutalno nisu likvidirani poslednji Obrenovići zajedno sa preko 200 viđenijih i uticajnih Srba Majskim prevratom 1903. Tako obezglavljenom narodu, odsečenom od Habsburga, postavljana je na tron crnokosa dinastija Karadordjević ( ili Karageorgiju kako ih neki nazivaju vezujući ih za Rumuniju ili pre za severnu Albaniju pošto slave svetog Klimenta). Da li je ova porodica vlaška, albanska, cincarska i prokatolička ostaje i dalje otvoreno pitanje...
Ako je Che Gevara heroj sto po meni i vecini jest onda je i Princip.
izgleda bolje nego prije www.nebitno.net
Terorista je bio gavrilo princim jos pogotov ako je bio srbin ide pravo u dzehenem
Bas izgleda srpski... Olinjalo i jadno
TU JE RODJEN TERORISTA KRIV ZA SMRT MILIONE LJUDI U PRVOM SVJETSKOM RATU
Zločinac i vlah sa Dinare.
Cim je Radojicic ili neko iz SNSD ukljucen u nesto ili nesto podrzava, odmah znam da to ne valja. Ili je u pitanju neki lopovluk ili nacionalizam. A mrzim i jedno i drugo. Nacionalizam samo mogu lopovi voljeti jer imaju koristi od njega. Tako da je to dvoje povezano. Protiv Gavrila nemam nista protiv, borio se covjek za ono sto je mislio da je pravedno, nije znao da ce lopovi doci na vlast.
Ma ko god se za sta borio, na kraju ispadne da se borio za lopove. Jbg. U svakom ratu je tako, ko se bori prosi, biva ubijen, ostane invalid u ratu, dok lopovi i dezerteri uzivaju poslije rata. Ko je pobjegao u ratu sad se vraca iz inostranstva punih dzepova dok ko se borio prosi. Naravoucenije-ne treba se ni za sta i ni za kog boriti osim za sebe. Sto kaze Bora Corba "za ideale ginu budale". I u pravu je, uvijek na kraju lopovi i dezerteri bolje prodju.
Nisi se valjda borio da bi to skonto??
Gavrilo Srbine, ti si heroj u ocima Srba.. Srbi ce te slaviti jos 1000 godina, nikad te necemo zaboraviti.. Srbija je uvek imala i uvek ce imati heroje koji bi svoj zivot dali za pravoslavlje!
POGLEDAJTE KAKO BI IZGLEDALA KLIX ANKETA O PRINCIPU KAD BI METH BIO ZADUŽEN ZA PISANJE ISTE: http://prntscr.com/3wozj1
Meth sreca pa ti nisi zaduzen ni da brises sopstveno dupe :).
Žalosno, ali i danas smo okupirani...
Tačno!!!! Fašizmom, primitivizmom, krkanlukom, klero-birokratijom, nepotizmom, i iznad svega, sopstvenim, kolektivnim idiotizmom!!!! Svi zajedno, jedni, drugi, treći i ostali.......
Koliko ne obrazovanih i totalno ne kompetentnih likova ima svoje mišljenje,čudo jedno.Mlada Bosna je bila organizacija nadnacionalne ideje (jedine ideje koja može sačuvati BiH),a što se tiče izgradnje i ulaganja ,austrijsko Sarajevo je od Slatkog ćošeta do Marijinog dvora , a odatle do Alipašinog je ipak neko drugi gradio.Slično je i za čitavu BiH
Jadna li nam majka.... svima... ako stojite Iza vasih komentara... a neznam kako da ih nazovem..