Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece patriota Sifet,podize ruku i dade glas Poplasenu.
E ti bivsi vojnice nemas pravo glasa jer si ga prodao cetnickom vojvodi ISPREPADANOM (POPLASENOM)
Uhvati se Poplašena.
Nemožeš rahat da sjediš! Hajde prošetaj malo - samo tamo gdje nema ljudi! Željko otarasi ga se! Ne nađe li ništa bolje poslije Kongresa nego njega i Rešidada?
O ovoj osobi sa slike govore komentari ispod!
Kako naši ,,velikani,, znajju definicije, kao iz rukava, npr, ovaj ,,pucanj u državu,, naravno ali me momentalno i nasmijavaju jer ista ova ,,gospoda,, osim definicije niti šta drugo znaju niti rade, mislim ne rade za bolje sutra, ne rade za sirotinu, ne rade za sigurdnost u gradovima, državi, ne rade za povećanje bijede od penzija itd. ali zato rade sve moguće za njih same. Narode otvori oči, krajnje je vrijeme.
Za mene, kao bivšeg vojnika je sramota da ovaj covjek/spodoba ima pravo da ista vise javno prica u ime nekoga.
odstupi, to je najmanje sto mozes da uradis ako imalo imas morala I ljudskosti u sebi!
hoce li neko da kaze ovom covjeku da je proslost i da se zabije u misju rupuili ce I dalje da pravi stetu na rcun drzave
Pa gdje si ti Sifete glavom puru mješ'o. Imaš mahsuz Selam od Adžema.
Tako je druž' kap'tane!
Davanje glasova Poplašenu i Vrankiću je takodje uništavanje države.
Ama,jesil ti iz Zepe,sve si kaz'o.Zivim u Sarajevu 75 godina,a takvo ime nikad nisam cuo, ni preko gramofona!?
Ja seljacina,denerala i g.....,sve ljigavi ostatci titinog protaziranja seljakluka.Fuuuj!?
Ovaj sa Titom i pravim seljakom nema ništa. Ovo ti je Alijin general!
ponavljaju isto kao papagaji, a šta se uradilo da se poštuje policajac, vojnik i sl. tj. da se poštuje grb države, svaka šuša piša po policajcima a vojnike još sažaljevaju
...KLADIONICA, dakle to je DRŽAVA? ... Šta se POKUŠAVA MONTIRATI? Jel' sveMONTIRANO? Igre sa ŽIVIM LJUDIMA!
Ma ja,ja konto covjek narkoman ili osvetio oca,hahahahahahah.Kakvo li ce olasanje da mu osmisle idejni tvorci ovog radikaliste u bih.Moguce da ce reis izaci i reci kako je islam religija mira i kakko ovo nema veze sa islamom,hahahahaha,jok ima veze sa budizmom.Sta vam je sda i alija uradio moji muslimani,tuzno i zalosno,od onakvih ljudi sta napravise.