Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle ce izvuci tu potvrdu kad svi znamo da cetinari samo LAZU.
Pa nakon ovoga bi trebalo biti valjda smijenjen, nebitno dali je naredio ili ne, jer samom izjavom radi protuzakonite stvari a na glasanje nemožeš nikoga tjerati jer je to valjda lična stvar.
Slazem se.... I sve istjerati iz drzavnih sluzbi koji ne priznaju iste... Fali dodiku sumara koliko hoces.
Podrzavam Poldzicev zahtjev al se nadam da ce mo i mi dobiti zapisnik gdje je on glasao da se u drzavnu komisiju imenuje Poplasen. Bar reda radi.
Ovo je najveci poratni ljigavac,zasto ovaj ljigavac nejde u penziju ko ga drzi i za koga on radi????
Podzicu, seljacino, pa sto se ti prepucavas preko medija kada ima zakon kako je regulisan odnos nadredjenog i potcinjenog. Jesi li ti sebe razumijo sta trazis. Ni ti ni Jerinic ne zasluzujete da budete u nekoj ozbiljnoj vojsci, izuzev ovu u Bih, tu ima svake fute.
ko o čemu kurva o poštenju, sada on traži ko je gdje i što glasao a nikada nam nije kazao zašto je on svoj glas dao za četničkog vojvodu nikolu poplašena? sifete, genralu ARMIJE BiH, kaži nam što si nas izdao
Pere svoju huzicu, trazi od drugih da se ne izjasnjavaju po medijima, a on stalno nesto tvrdi, ni sam sebe ne cuje.
Podzic koji je glasao za cetnickog vojvodu Poplasena. Zbog toga su otjerani Reuf i Suljagic, a on prosipa ublehe i dalje.
A on je 'patriota' glasao za poplašena... jadna majko... sve domoljub do domoljuba...
Ma dosta je više i vas i dana rs-a i vašeg prepucavanja! Zakon je poznat, a vi se prepucavate i skrećete sa glavnog kolosjeka. Dan ili jeste ili nije. A zna se da nije i nema više rasprave op tome, osim u sudskim prostorijama. Ustav se mora poštovati! Ko ga ne poštuje ruši državu! A ko ruši državu treba da odgovara kao državni neprijatelj i bude kažnjen kao državni neprijatelj.
Ovaj Podžić je Retardiran on bi Glasao za Karadzića i Mladića samo da ostavi svoju guzicu u Fotelji naravno uz odobrenje svog Šefa Komšića
Šta hoće ovaj lik?Jučer je nešto brbljao,pa danas,pa će sutra...kao on nešto štiti i po zakonu...a on isti,čitav je van zakona...aparatčik...marš smradu jedan....
ko li tebi naredi za poplasena da glasas
lobotomija bravo jede govanca ovaj omrazeni i istroseni politicki lik.Kad je proljetos uguro zlocinca u izvrsnu vlast nije dugo bilo ni u misijoj rupi a sad hoce da rasturi i jedinstvene oruzane snage BiH.Ponasa se kao strani placenik
Nije cudo zasto je DFzbog ovakvih likova i hajvama pometen brezovom metlom saf na izborima
pokazi odluku koliko si para uzeo za zaposlenje u drzavne firme narodu srami se
Srbi su od biblije stariji dva lista
Zasto je vise bitno ovo? Dodatno zamlacivanje mozakova ..mozaka..mozgova?
...ako sam dobro skonto, otaj boris otom naredbom ekskulpira vojnike ( "naređenje - izvršenje"), a on, kao politička figura će se naduravat sa ustavobraniteljima.