Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj BOY ti pojma nemaš i ti misliš da Telecom uzima te pare NIKAD a ako ti se nesviđa naš gms idi mjenjaj imaš eronet i drugih pa vidiš li budalo da Telecom svugdje sponzor pa vidiš li autoput jok ti si obićni ČORO ČORAVI GLUPI
Ti kao pravi beduin vala. Bas kao da si kamile jahao zadnjih 7-8 godina pa ne znas kakva je situacija ovdje bila. Telecom nas muze vec godinama. Za svoje jadne usluge od nas otima milione maraka mjesecno. Sjecate se, kada se krenulo sa mobilnom telefonijom, GSM priljucak je bio 1000 maraka!!! I to nisi mogao kupiti negdje i donijeti mobilni telefon, nego si to mogao uraditi samo kod njih. I imali su samo jedan model mobitela i to ogromni Sony cini mi se. Mislim da se tako nesto nikad nije desilo u istroriji svjetske telefonije. Fuj! Zasto Telecom kao gigant ne donira izgradnju Potocara. Svejedno je to nas novac.
Bez uvrede, al ovdje treba razjasnit par stvari. U principu BH Telecom nista ne donira nego samo omogucava svojim pretplatnicima da doniraju novac u dobru svrhu. Ako ja nazovem 094 292 001, Telecom nece nista donirati, samo ce meni dostaviti na racunu posebno zaracunatih 5 KM. Taj novac ide za Potocare, a Telecom nista ne dobija. U tome i jest bit toga sto oni ne naplacuju samu uslugu doniranja. Nije da branim Telecom; ni ja ih ne volim. Ali stvarno nema smisla neosnovano napadati nekoga.
evo sad gledam stranicu Telecoma, jako je lijepo i kulturno napravljena ali zamislite sad je 2003 godina a kod njih stoji godisnji izvjestaj od 2000 godine. Ove dvije godine kao da ih nema. Jako su transparentni kao preduzece nema sta.
ova akcija je stvarno super, nema sta. dobro je osmisljena i za svaku pohvalu.reklama je vise nego potresna, da se najezis sav. ali ja mislim da je Boy u pravu sa svojim komentarom, BH Telecom ima nerasporedjene zarade toliko da tu donaciju ne bi ni osjetili, jer mislim da se radi od 2 mil. KM koji nedostaju. Svugdje u svijetu je su ovakve akcije normalne, ali kod nas bi i drzava malo trebala da se potrudi i nadje novca za Potocare, pa umjesto u svoju kasicu od Telecoma porez neka doniraju Potocare. Nece umrijeti drzava bez 2 mil. KM poreza to je sigurno.
Nema problema, za jadnu Srebrenicu ću dati i puno više novaca al' putem uplate u banci. Preko telefona nema šanse. Do sada su gospoda iz Telecoma samo trpali u svoje džepove. Zašto taj monopolski gigant koji milione od nas uze za svoje bijedne usluge (i koliko još pokrade...) ne donira iz svog budžeta novac za izgradnju Potočara? Pa oni to ne bi ni osjetili.
ja zvao al iz firme
Kol`ko sef zine!
a koliko ce kostati poziv na taj automat ne ukljucujuci tu jednu ili pet maraka?
Cuj mrsko mu zvat....Mrssss stoko mrska!
PODRZITE DZEPOVE RUKOVODSTVA BH TELEKOMA!
meni mrsko zvat :)