Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala klix...trebate se zahvaliti Zeljku i ekipi :) Bolju a jeftiniju reklamu nikako niste mogli dobiti.
Ono realno...koje su sanse bile da jedan New York Times ikada pise o klixu ? :))
ne daj se klixe!!! podrska slobodi govora! kod nas sud i policija progone one koji otkriju kriminal! sramota!
p.s klix bi svakako trebalo da podnese krivicnu prijavu protiv cvijanovicke za korupciju i zloupotrebu sluzbenog polozaja!
Pa jarane Klix nikad nije bio vise popularan nego sada. A posebno ce im dobro doci veliko priznanje od svijetskih medijskih kuca poput New York Times i BBC jer su postali zrtva za otkrivanje skandala i korupcije u BiH. SNSD levati su izgradili Klix-u jos vecu medijsku kucu. LOL! Sad ce cijeli svijet citati kakvi su govnari.
koji apsurdistan, covjece! trandza kupovala papke, izvrsila krivicno djelo, i onda ta ista trandza posalje policiju na novinare koji su je provalili. glupaca iskompleksirana, ruzna i pogana! izdrzi klix, pokrenuta je lavina koja ce pregazit trandzu! ;)
Evo, imate i moju podršku.....nedajte se ušutkati 😉
Karma je jako zaj.... stvar, kad su pocetkom godine izbili protesti i na ulicama se zapalila smjesa opljackanih radnika, nezaposlenih, socijalnih slucajeva, sirotinje, izbjeglica, demobilisanih boraca u kombinaciji sa neimastinom i beznadjem kulminirala do te granice da su Bakir, Zlaja a bogami i Mile dobro napunili gace. Vi novinari KLIX-a ste tu ocajnu masu naroda prozvali HULIGANIMA stavili se u sluzbu politicke oligarhije i ne samo to nego ste donekle pristojan portal pretvorili u fabriku spinova u svrhu razbijanja protesta. Danas ta ista vlast cije ste dupe skinuli sa vatre gazi vas isto kao i narod na protestima vi kmecite a nikog nije briga...zvuci poznato? kao sto rekoh karma je jako zaj.... stvar.
Hajmo biti racionalni u svemu ovome. Podrzavam medije i njihov rad, jer su oni cuvari demokratije. Medjutim, ovdje je redakcija klixa ocito ispala previse naivna ili su sa intencijom usli u cijelu ovu pricu. Izmedju ostalog, ovaj slucaj prevazilazi i Zeljku Cvijanovic i sam Klix. Prvo, ko je prisluskivao Cvijanovicku? Drugo, ako su to radile domace institucije, pod kojim okolnostima su je prisluskivali? Zna se kada se ko moze i pod kojim okolnostima prisluskivati! Ako je nelegalno i nelegitimno prisluskivana, ovaj snimak nema nikakvu dokaznu vrijednost na sudu! Trece, cijela afera je i problematicna sa sigurnosnog aspekta pod uvjetom da su je domace institucije nadzirale - dakle, radi se o "oticanju informacija" sto je ozbiljan problem. To je indikator da nam u sigurnosnim institucijama rade nevjerovatno koruptivni kadrovi ili, jos gore, ako je sve ovo bilo politicko prepucavanje onda znaci da su nam dijelovi sigurnosnog aparata pod ozbiljnim stranackim utjecajem.
Cetvrto, ako je nisu domace institucije nadzirale, Klix je u ozbiljnim problemima, jer zna se sta onda to predstavlja. Peto, a vezano za prethodnu stavku, ako je to tako treba se utvrditi da su pojedinci iz Klixa svjesno usli u to sve ili su izmanipulisani. Sesto, ako su je domace institucije nelegalno i nelegitimno prisluskivale mozemo samo pretpostaviti sta se desava sa obicnim gradjanima - ovo je po meni mozda i najbitnije za ispitati.
Moj Kolumbo Fozolife, to su smijesne price obavjestajne sluzbe,kakve nase obavjestajne sluzbe,jedino mozda strane obavjestajne sluzbe koje nast
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
diVi avaz istinu objavio
Mozda ste krili drogu i dikovima :)))))), Zeljko Cvijanovic tako rekao policiji oni povjerovali :))))
Podrska za KLIX 😘 nadam se da ste se oporavili od soka... Sve najbolje !
Ako redakcija klixa sada postupi pametno, mogu postati najveca mediska kuca u BiH... Eto sto ti je hrabrost - moras biti spreman da ce ti policija RSa uletiti u kancelariju, da ces biti zrtva teroristickog napada kada su politicari rodjeni diktatori koji samo jos zele da se zvanicno docepaju absolutne moci, ali onda ti se pruzi prilika kakvu nemozes ni sanjati... Sad ste zaista u jednoj fantasticnoj zpoyiciji, zelm vam srecu i mudrost, a pruzam podrsku
"Šta ako se pokaže da je snimak Željke Cvijanović vjerodostojan?" odgovor je jednostavan: ne bili bilo sve ove frke da nije!
ovdje jedino dobro prolazi onaj ko je dupelizac, u bilo kojoj profesiji, ako pokušaš malo ''iskoračiti'' nema te
Podrška klixu. Iskreno, meni je glupo kriti se iza novinarstva, parolama tipa "novinarstvo nije zločin" A šta je onda Avaz koje puške materine??? RTRS, mislim, mora neđe bit granica i u tome majka mu stara. I onda u ovoj vijesti klix napiše vaku rečenicu - citiram je kopiram dakle: ""Šta ako se pokaže da je snimak Željke Cvijanović vjerodostojan?", naslov je u Dnevnom listu koji je podsjetio da je tridesetak medija, kojima policija nije dopustila ulazak u naše prostorije" koji je podsjetio da je tridesetak medija, kojima ... mislim, šta ovo znači majka ga ubila? A da je naš zakon javašli, nema tu dileme. Ako se uspostavi da je neko "ilegalno prisluškiv'o" (a kakvo je legalno prisluškivanje, to je onda naprosto slušanje!!!) onda znači da je snimak autentičan. Šta ćemo onda? Uostalom, možda bi klix i trebao dati na analizu snimak, pa nek se ustanovi da je neko nekoga potkupljiv'o.
Pa evo sad neko kaže da je Alfa TV snimila film prepun laži o "vreći zlata za mog bakira" i o onoj "ogrlici za 10000 maraka", što su ljudi demantovali, ima li pravo Alfa reć "mi smo novinari, šta nas napadate"?
Svi smo mi klix :P
ja mozda jesam radio amater i moje kolege su radio amateri sa kojima suradjujem i ali punu podrsku dajem portalu KLIX.BA. Nece se ovo zavrsit tek tako lahko samo polahko svjetlo dana ce izaci kad tad ali ovo za mene nje teroristicki cin kako su ga nazvali ovo je samo OBJAVA ili upoznavanje javnosti i sire regije da ljudima dokazu da ne samo u Federaciji nego i u Republici Srpskoj vlada isto sto i u parlamentu i tako dalje..Barem je takvo moje misljenje i razmisljanje nakon par puta procitanog teksta . Lijep pozdrav svima iz snijezne ali hladne Tuzle