Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pudaric nek ide na pale pa postavlja ploce kolko hoce,pobilo poal bosne nigdje ploce a on bi na kazane za par ceta
Koliko ima mucilista Bosnjaka po Istocnoj Bosni toliko nema kamena da se obiljezi. Koliko je samo ranjenih od snajpera u Sarajevu toliko nema prostor staviti spomen obiljezje. Ova inicijativa je jedna u nizu srpskih provokacija.
ne znam odakle si, cak ne znam ko si i sta si, medjutim glup si ko tocak jer se radi o tome da je dio boraca arbih stavio tamnu mrlju na odbranu bosne ub.i.j.a.j.u.ci svoje sugradjane srbe uglavnom starce bas tu na kazanima
Glupa ti je mama srpska
Glup si, to sto su Srbi radili zlocine ne opravdava druge da rade zlocine nad Srbima. Da je bilo posteno, sudilo bi se svima i nakon Drugog svjetskog.
Kad podignu vojnicima treceg rajha u Londonu mogu odmah nakon toga podici spomenik na Kazanima. Srbi najlazljiviji i najpokvareniji narod na svijetu