Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se tu ima dogovarati. jna ce vam dati oruzje. i onda pocnete klati, proganjati, rusiti nepravoslavne bogomolje itd.............. nije valjda da ste zaboravilli kako ste to uvijek radili.
SUTRA KONGRES SRPSKIH PATRIOTA TEMA KAKO VRATITI 64%SRPSKE TERITORIJE OD GENOCIDNE fbih STO ETNICKI OCISTSE SRPSKI NAROD I DOBISE KAO POKLON OD AMERA
vječna je,ali glupost...
SRPSKA JE VJECNA
Prethodni komentari cisto sds-ovski.Zar jadnici nemaju svoju stranicu pa moraju roviti po nasoj.Miletu vjeruje 75% gradjana RS i dajemo mu punu podrsku za zastupanje interesa RS .SDS moze samo da pjeni a koliko su pukli vidi se kad su poceli da prijete\"udarcima torbom\".Uvijek su pucali iz prazne puske .
@ccccc, si ti to hepo kockica? otkacite s tim rekla-kazala. dajte malo konkretnih kreativnih prica o zajednickom prosperitetu... dosta je vise piromanijackih prica.
Pa jedna odtih 4 ce biti rs tako ce se zvati... samo sto nece bitiu sadnjasnjim granicama !!!
jebbali bi se, a da im ne udje, hehe.. nece moci !!!!!! .....idemo dalje..
e, bas sam se nesto bila zabrinula, sta se desava pa vec skoro cio dan prođe a ni rijec o Dodiku ni od Dodika ne dođe ;) tema se ubila za ,,dezurne eresgasce\'\' vs ,,patriote\'\' - 1 2 3 u boj KRENI !!!!!!!!
Sto ovi Dodikovci mogu pod*e*avati to je nevjerovatno haha...definitivno nemaju pametnija posla!