Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze kukanjac, nemoj da se uzbudjujes zbog radi ovog, mi iz SDP i SBB obecavamo da cemo ovaj trg ukinuti i kazniti sve one koji zele drzavu BiH, mi iz SDP i SBB dajemo svoju pionirsku rjec drugovima iz sanu da cemo se idalje zalagati za rusenje drzave BiH i nestanku Bosnjaka i da cemo sve uciniti da sprovedemo plan drugova iz sanu za rusenje drzave BiH, vasi vjerni psi slucajni prolaznik i kriminalac, ministri zlaja i fahra
Svaka cast....a babine cune mogu da se puse.
ma vas treba iskorijeniti sve, nema tu ljudi, kad ste culi da srbin ili hrvat kune svog ratnog predsjednika, nikad !! al glupe bosnje, moraju oni pljuvati po svom predsjedniku, i sto je najgore, to su sve balavci koji su negdje u kafani culi price o aliji, ako nista, sjetite se bar mladih muslimana i alije, oni su dali islamu i BiH toliko da im nikad necemo moci to nadokanaditi... djubrad jedna !!!!
ako ce mo iskreno alija je i zasluzio taj trg da nije arkanu i drugim srbima placao svaki mjesec po milioncic maraka nebi bilo bosnjaka u krajini
Opet Alija Izetbegovic, trgovac bosanskim teritorijem u proteklom ratu. On je realno bio samo za mekteba i nizasta drugo. On sa svojim mudzahedinima isprljao je nasu casnu borbu za nezavisnost BiH, i zahvaljujuci njemu izjednacava se zrtva i krivac, i zahvaljujuci njemu i islamizaciji Armije BiH, danas nam govore da smo svi radili zlocine.
tamo daleko preko Drine otvara se trg vikret,fahro I zlajo
Fahrudin ce sad tek da otkaci
hahahaahaa....e moje budale.....kako Vas Aljo i mrtav zigu:))) a kad ce biti svecano zatvaranje.??? Pa samo Bakir i njegova hanuma jedu tim kasikama..a vi..???Trpite vi i dalje umjesto da su za te pare otvorili da se nesto radi..da narod ima hljeba...uzas stvarno..!!!!
Bolje bi bilo da su pokrenuli jedan pogon agrokomerca, a onda taj pogon da napravi I trg I skolu itd.
pokreni ti
bravo!!! tako treba,nece biti trg ratnog zlocinca fikreta abdica,nego najveceg bosanskog sina alije izetbegovica
predsjednik Alija je ovo zasluzio. najveci sin bosanski i nas najbolji politicar u zadnjih 100 godina !!!
Jebo vas naivne 90tih i josh vas jebe spomen na tog kretena ...
Livkvidan si bas ko proljev. Tata ti je kreten kad te takvog sprčio.
ovo je prst u oko Cazinjanima ali, uzvratice Cazinjani !
sta ima cifute??? babina dusa...hoces malo do Kacavende da te propuse?