Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ko zna koliko je toga pokradeno...mozda i 60 000 000
Poznavajuci nase sudstvo samo ce iz jedne kancelarije biti prebacen u drugu a plata ista,pare ce trositi u miru
Neće, dobit će 20% od plate i bez regresa ove godine.
Sitna je to lova....koliko kradu.
PAMETAN ČOVJEK, DA JE BOGDO UKRAO DUPLU SUMU, MALO ODLEŽI I KADA IZAĐE BAR NEĆE UMIRATI OD GLADI I BIJEDE KAO ŠTO GODINAMA RADE PENZIĆI. 330 KM MJESEČNO???? 30 DANA DA SE HRANI???? LIJEKOVI????? I SVE OSTALE NEOPHODNOSTI, NAJ NAJ NAJNEOPHODNIJE. NE MOŽE NI POMOĆU TRIKOVA......................A VLAST MRTVA HLADNA VEĆ GODINAMA SAMO IZAĐE SA IZJAVOM NIJE MOGUĆE POVISTI PENZIJE JER NEMA SREDSTAVA-KAKVA DRSKOST I IRONIJA ZA SVE DRUGE GUZOJEBINE IMA ALI ZA BIJEDNIKA NEMA I TO BIJEDNIKA KOGA JE NAPRAVILA OVA VLAST. NAŠI PREDSTAVNICI KOJI BI SE KAO BAJAGI TREBALI BORITI DA NAM SE STANJE POPRAVI-KADA VIDE DA SE PENZIĆI UZNEMIRE I POBUNE ONDA KO BAJAGI PAR DANA NEŠTO BRBLJAJU PO TV I ZAĆUTE NAREDNIH PAR GODINA JER IH VLAST POTKUPI. SAMI LOPOVLUK, BOSNA I HERCEGOVINA ZEMLJA BANDITA
klix zar vi ne kazete "prisvojio"?? otkud sad kradja
Sa medom raditi a meda ne lizati..tesko!
Halal mu bilo nek ih je mahno
Braća iz gornje Maoče i Bužima bombardiraju i ubijaju Palestinske izbjeglice, ne vidim na klixu komentare podrške palesticima i osude fašističkog divljanja isilovaca????
Gdje to pročita?
nije coEk krao vec dao stiropor za pare....40 cm novcanica za 40 cm stiropora 😂..nema frke ostampace drzava nove
Oduzeti svu imovinu Nedjadu i onima koji su uzimali. Gdje još ima da ko djeli pare a da ne znaš odakle mu.
Pohapsiti kompletnu rodbinu i prijatelje kojima je razdijelio pare.
Ma on je malo ukrao, nije bilo dovoljno da se svi RASTALE, drugi put idi na to da uzmes najmanje 2-3 miliona, da se svi mogu podmazati, i sve ce se fino zaboraviti, istraga prekinuti, dokazi uništiti. Šta si ti mislio da sudija i tuzilac kostaju po 100 000, moj pajdo najmanja cijena je 300 000 da si ti meni ziv i zdrav :))))))))
To su svakako haram pare od kamata. Nego mene zanima sta je sa tim stiroporom, radim neku izolaciju?
Tek?????
nikad neću moći shvatiti toliku ljudsku pohlepu mala mu bila plaća koju je imao pa je još morao krasti cccccccc ... eto glupane , imao si posao snova , sad se možeš j..... , i nećeš imati ni za kafe pitanje je kad ćeš ponovo naći posao, moli Boga da te u rudnik prime
Kada BiH bude imala "pismenih" tuzilaca mozda uspiju nekome i dokazati krivnju.