Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod srba kao i kod nas sve okolo ali nikako mile i bakir da budu optuženi, pa nije on radio ništa mimo znanja glavonje isto ko i naši ovamo
BiH je jedno ogromno kriminalno leglo u svim sferama zivota, politicari su uvezani duboko sa mafijom i kojekakvim prevarantima. Samo ici odavde, optuznice bez zatvora ko pornic na radiu.
Ubio se za mural... Odoh po sprejeve
Pustio ga Dodo niz vodu. Ovako ce zavrsiti i Zeljko Cvijanovic, Viskovic, Lukac, Djokic, Stevandic, Cavic i ostala bratija.
Podignuta optuznica ma dosta vise na kraju plati pausalne troskove sudu u visini jednog milijona , kao i sve prethodne krupne ribe a sudstvo ne pita porjeklo stecenog novca.Dok god ovakvi i slicni kriminali se rade a nisu ni prvi niti poslednji nema razvoja i napretka u toj zemlji.Socijalizam vam je ostavijo brojne fabrike i drustvene objekte dabi ova demokratska mafija sve to svukla u propast ili privatnu imovinu.
Kome nije dao reket?
udri ove u sto se nista ne pitajutu ima muda...hajmo Bake Dodik, Dragan..to vi nama objavite..pusti ove pjesadince.
Pravo se zacudio kad sam vidio da srbe neko tuzi, ali kad sam vidio da ga njegovi tuze sve je bilo jasno
i ovoga je neko pustio niz vodokotlic...da je bar pametan pa da propjeva,pa da razotkrije jos koga.
treba ga roknut ispred suda
Ode Dzomba niz vodu, pravda za Dzombu
Kredit nacija.
Ima li u ovoj državi iko čist i pošten
Bošnjin izraz lica kad je video naslov = 😀..... Bošnjin izraz lica kad je video da je optužnicu podiglo tužilaštvo Republike Srpske = 😑
Pokro Bogu noge
Ovako su oni doveli Bobar banku i razvojnu banku rs-a u stečaj, pare uzeli kroz nekvalitetne kredite a namirili se preko agencije za osiguranje depozita BiH. I tako je rs ugrožena, oduzeta su joj ovlaštenja bla bla a sve goli kriminalci.
Pa dobro ljudi šta je ovo, pa kako smo krenuli svi će srbi biti pohapšeni, jedni zbog ratnih zločina, drugi zbog korupcije a treći uskoro aBd i zbog negiranja genocida.