Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozda prvo da pocnu od Popovica sa istragom,vidis kako lijepo on zna gde i koliko se moze zaradit,ima cojk muftu za te stvari
U Maksimiru jeb..em cerku Gostimiru ! Prijatno
Jucer dr.Selmo u Ministarstvo primiooooooooooooo svoga sinaaaaaa primio svoga sinaaaaaaaaa......... a zloupotreba polozaja........nepotizam...... ma koga za to briga he he he he he.
DOKTOR Selmo Cikotić,uvažena gospodo...ubuduće obavezno kad pominjete ministra obavezno dodajte titulu,jer je mnoštvo pripadnika OSBiH izgubilo na desetine mjeseci.stanarine, odvojenog života i ostalih prinadležnosti propisanih zakonom jer nije u zahtjevima koje su podnosili,a koje je on trebao potpisati,uz ministar odbrane Selmo Cikotić stavljala prvo MAGISTAR(2007/2008 ) i DOKTOR (2009/2010)tako je to sa ovim EKSPRESNIM NAUČNICIMA
Na njihovu veliku zalost ostali su , izmedju ostalog, dokazi o tome i u Plocanskoj luci. U to su bile upetljane i neke \"hrvatske\" sluzbe ondosno Karamarko. Nadajmo se da ce istraga ici do kraja.
selmo i marina
Ocito je da doticni Gostimir Popovic namjerno ignorise sta se radi u genocidnioj tvorevini, pogotovo u prijedoru i trebinju sto se tice naoruzanja i mulicije, :)))