Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21. stoljece, a bosanci grade bogomolje, hebali vas bogovi blesave.
Srpski extremisti NASILNO GRADE NOVE pravoslavne crkve na privatnom posjedu odnosno u dvoristima muslimana kao kod Fate Orlovic u Konjevic Polju. Zasto ti onda smeta da muslimani OBNOVE skoro 500 godina STARE dzamije (istorijske spomenike) koje su NASILNO SRUSENE od strane srpskih extremista. Zapravo suvisna polemika, jer je sve svakome poznato, ali eto covjeku pukne povremeno film na ovakve komentare.
ovdje se ne gradi džamija...nego se obnavlja porušena.... normalnom dovoljno
nemam ništa protiv...ali ne kontam zašto tolike džamije...??? to je više kao neka provokacija, prkos ili šta već a ne za vjernike..pa ove stoje polu prazne...
ajmo licemjeri..idemo minusi...pa pogledajte malo u te vaše džamije...jedno je što bi vi htjeli a drugo je stvarna situacija...
ugib..koji si ti krkan pa gradi i prosi ispred kao što i radi te...mrš seljačino zaostala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ALADŽU I FERHADIJU PORUŠIO VJETAR NIJE ! !
Srbi su pobjegli u strahu zbog zločina radikala, a zločini su i rušenje bogomolj.
Nije vjetar ali jesu Srbi i to oko 800 vjerskih objekata islamske arhitekture,tako nešto nisu radili ni talibani,možete davati stotine minusa ali ovo je ISTINA,vama komšije Srbi na"obraz"