Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sarajlija kako ce te ga poznavati kada ste A.lijinom prodajom sljegli iz vilajeta P.otocara
Ne mogu da vijerujem, da niko od ove raje sa klix-a ne poznaje ovog četalja.????''''????????????
Sarajevo.x.com postade Srbocenik.x.com...sta ih se nakolito da postaje neizdrzivo.
ZNA LI KO GDIJE JE OVAJ KRMAK PRIJE RATA ŽIVIO.
Ako ovim popisom ne budu popisani, ovi uzatvorima optuženim za ratni zločin, koliko če srba biti u BH???
ostavite coveka na miru i bolje da mu date orden Nemanjica prvog reda
Opet ugroženi srbi, pa dokle, imali svoju državu, Od Džerdapa, pa do Triglava, a evo svedoše ih na Šumadiju, i Vojvodinu, a ovi u BH, ostadoše u Bosni i Hercegovini, sa iluzijom da ko nešto su dobili, jesu entitet, kao grudu snijega, koji se topi, bez razlike na temperaturu, jer su ga političke vođe iz RS-a upotrijebile, kao sredstvo, za ličnu korist, i bogačenje, ja sam za DODIKA, i nek je na vlasti što dužr, jer če ta genocidna tvorevina trajati tako krače.
Ratni zločini ne zastarjevaju! Strahujte zločinci!
SRBIIIIIIIIIIIII !!!, pamet u glavu ! Nikad vise nedajte Turcinu i Poturcinu/bosnjaku da bude: vas komsija,vas kolega na poslu,vas skolski drug,vas saputnik,vas blizi ! Pamet u glavu i ne nasjedajte iluzijama ,ne nasjedajte pokvarenoj Evropi, odabijajte sto dalje tu ljudsku posast.Tjerajte ih na svakom koraku,ne srecite se sa njima ako ne morate,a ako morate ne rukujte se niposto.
Kako je nastala tzv. republika mrs ka.
Opet jadni neduzni serbi
u Tursku krme prebaciti pa tamo nek robija.