Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjaš li ti Tarikovu porodicu, a Harise?? Sjedi ti, češljaj se, kretenu jedan.
mb82mm.., Odustala sam nakon prve rečenice, ne razumijem opet, hvala ti na trudu. A minusi nisu odgovor, znaš. Mogao/la si tako i prvi put reći pa bih možda ja do sutra skontala o čemu se radi. Haris je ubio Tarika, policajca, država, simboli itd.. Pogledaj širu sliku. Odoh s drugim guskama, ovo je za mene previše teško.
Hadži Lojo će nama objasniti kako je ovaj događaj insceniran on strane Zapada kao jučer ali nam ne objasni detalje pa možda danas bude raspoložan pa da nam pojasni :)