Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo politicari sebi spremaju da im bude ugodno...
Pa zar nije lakše uzeti jednu od mnogih vojnih kasarni i obnoviti, nego iznova graditi ??? Ionako ih ima na desetine širom BiH i uglavnom su ili prazne ili porušene.
a koliko hiljada ce se zaposliti u tim firmama za 20 godina ako se poguraju, ako ne propadnu?? meni je ekonomija vaznija i od izgradnje parka, zatvora dzamije, crkve i mosta! glupane..
Glupane, u samo 20 godina rada kroz zatvor će proći više hiljada ljudi, shvati to.
za 80 miliona ce zatvoriti samo 350 ljudi (neko ce tu bit dobar) a za te pare bi mogli obnoviti 2-3 firme, tipa krivaja, agrokomerc ili pretis, i tako zaposliti min 2000 ljudi...
Al nas pljackaju mamu im njihovu, milioni ko carape, treba ovo razvalit.
77.000.000 / 350 = 220 000 KM Za ovih 77 miliona su mogli svakom zatvoreniku kupiti po jedan trosoban stan u Ferhadiji u Sarajevu, ili kucu na moru i mercedes...
meni ce biti posebna rezidencija s pet zvjezdica............
Jos kad objave koji zatvorenici za pocinjeno kazneno djelo ce ici tamo, u roku 1 dan zatvor ce biti pun. Zasto? Nov zatvor, sve novo, redovni obroci, besplatne zdrastvene usluge (bez partipicija i redova)., ne moras se brinuti za odjecu, za hladnocu. 100 % bolji zivot od prosjecnog zivota obicnog gradjanina.
egipatski zatvori su zakon,i naši bi trebali da ih prepišu! rupa u zemlki,metar visine i metar širine sa rešetkom iznad,nit možeš leć ni ispravit se,kroz rešetku ti dobace kilu hljeba cijeli dan i litar vode,sereš i pišaš u tutu,a puste te samo 5 minuta,kad je prazniš,e tu naše kriminalce treba staviti,onda bi vidjeli kome bi naumpalo da opljačka kladionicu,banku ili ukrade voziolo,a o drozi da i ne pričamo! ovdje je oprano2 trećine para,to je ko dodikova zgrada,kanta za smeće 40.000 maraka
peru miliončiće, pocrkali dabogda!
ne daj Bože da je kapacitet zatvora za 1000 ili više zatvorenika, BIH bi se morala dodatno zadužiti kod MMF za par milijardi eurića. ja države u pm
PA ovo hotel, čovječe!!!
Ne prdi, nacionalno guz*co!!! Muka nam je od takve priče. Balkanac
S obzirom na ulaganje, ovo ce biti hotel s pet zvjezdica... Molim vas da mi javite da li mogu rezervisati sebi jednu sobu tamo ili sta moram uraditi da me smjestite tamo.... Bolje od hotela, a besplatan boravak, ljepota!
Jeli ovo zatvor ZA HILJADE srpkih ratnih MONSTRUMA i zlocinaca koji se slobodno JOS SETAJU BANJA LUKOM I OSTALIM DJELOVIMA BIH-e? Vrijeme je bilo da se srpski barbari stave iza resetaka, MOZDA nas i zbog TOGA EU-a nece za sad intergisati, KO BI SRPSKE BARBARE HTIO INTEGRISTAI, ET NI NJIHOVA BRACA RUSI IH NECE !